Zoeken in Blog


Amylee Paris | Een waaierpenseel — wat kun je ermee?

Een waaierpenseel — als je niet weet wat je ermee kunt doen, ziet het eruit als een ontzettend onhandig penseel. Maar niets is minder waar!

In deze BLOG-post vertel ik jullie alles over het waaierpenseel en waarvoor je het goed kunt gebruiken. Zodat ook jij straks Bob Ross'esque schilderijen maakt!

Dus lees deze nieuwste BLOG-post snel en ontdek nieuwe schilderstechnieken!


Amylee Paris | DIY — maak je eigen palet!

Vind je het perfecte palet maar niet? Of is al je budget opgegaan aan cadeautjes en ben je vergeten dat je toch echt een nieuw palet nodig hebt? Maak er dan zelf één!

In deze BLOG-post lees je hoe je voor een appel en een ei een handig palet maakt, in welke maat je ook maar wilt! TIP! Deze BLOG-post is ook nog eens ideaal voor het recycelen van oude spullen, die je sowieso al in huis hebt!

Dus lees snel mijn nieuwste BLOG-post en maak ook je eigen palet!




Amylee Paris | Inpakpapier — dat maak je zelf!

Is je inpakpapier op en heb je geen tijd om nieuw papier te halen? Of wil je juist je cadeau laten schitteren tussen alle andere cadeaus? Maak dan je eigen inpakpapier!

In deze nieuwste BLOG-post leg ik je uit hoe je dat doet. Spoiler: het is ontzettend makkelijk en ook nog eens goed voor het recycelen van materiaal!

Dus lees deze BLOG-post nu en maak je eigen unieke inpakpapier!


Liquitex® — Gessoes

Met de PROFESSIONAL Gesso's op acrylaatbasis van Liquitex® breng je een grondering aan op je drager, vóórdat je met schilderen begint.

Zo krijg je een stabiele grondeerlaag met voldoende beet en de juiste absorptie voor een goede hechting van je verflagen.

Bij Gerstaecker kun je kiezen uit 3 varianten.


Liquitex® — Fluid mediums

Met de PROFESSIONAL Fluid mediums van Liquitex® verlaag je de viscositeit van je acrylverf — je maakt je verf dus dunner & vloeibaarder.

Ook kun je met deze mediums het volume van je verf vergroten, zodat je met dezelfde hoeveelheid verf méér kunt doen.

Bij Gerstaecker kun je kiezen uit 3 varianten.