Aquarelezels zijn speciaal gemaakt voor kunstschilders die bij voorkeur met aquarelverf of andere vloeibare waterige verfsoorten schilderen. In deze rubriek vindt u een selectie aan verschillende schildersezels voor het aquarelleren.

Ontdek ons assortiment van ezels voor aquarelschilders

In onze webwinkel presenteren wij aquarelezels,die zich traploos in alle hoeken laten positioneren tot dat zij horizontaal zoals en tafel komen te staan. Daarmee zijn deze types ezels niet alleen prima geschikt voor grote ondergronden maar ook voor aquarel, tekening en restauratiewerk. U vindt in onze webwinkel aquarel schildersezels in verschillende kwaliteiten en prijssegmenten.  Kijk u maar zelf rond in onze webshop en ontdek de bepaalde ezel  die best bij u past en aan uw persoonlijke eisen voldoet.

Aquarel schildersezels– de alternatieven

Bent u van mening dat de aquarel ezels voor uw persoonlijke eisen en favoriete doelstellingen minder goed geschikt zijn, dan duik graag in ons omvangrijk assortiment in onze webwinkel. Onze webshop biedt namelijk een ruim aanbod aan mooie modellen van schildersezels.  Bij voorbeeld hebben wij voor de landschapschilder die bij voorkeur buiten in de vrije natuur schildert, verschillende uitvoeringen veldezels in ons assortiment. Voor de mobiele kunstschilder kunnen wij hoogwaardige kofferezels aanbieden. Plus, exclusief voor onze kleinste kunstenaars staan er speciaal voor kinderen ontworpen schildersezels ter beschikking die aan de eisen van kinderen en kinderhanden voldoen. Professionele en gevorderde kunstschilders met een eigen atelier  vinden bij onze rubriek atelierezels verschillende ezelmodellen die over vele extra´s beschikken en voor het stationaire gebruik gepredestineerd zijn.