In deze rubriek vindt u een uitgebreid en prijsvoordelig assortiment met GERSTAECKER eigen merk producten – en allemaal van dezelfde hoogwaardige kwaliteit zoals u dat van een gerenommeerde verzendhandel voor kunstenaarsbenodigdheden mag verwachten. GERSTAECKER heeft zich ten doel gesteld zowel de professionele kunstenaars, de kunstenaar hobbyisten en ook instellingen op lange termijn te ondersteunen in hun creatieve werk en hiervoor altijd het passende materiaal ter beschikking te kunnen stellen.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
tot -1%
vanaf  € 23,18 € 23,49
tot -22%
vanaf  € 0,57 € 0,70
tot -23%
vanaf  € 12,31 € 15,95
tot -10%
-20%
vanaf  € 3,40 € 4,25
-15%
vanaf  € 1,87 € 2,21
tot -14%
vanaf  € 15,45 € 17,99
tot -9%
vanaf  € 13,63 € 14,95
-14%
vanaf  € 9,65
vanaf  € 10,95
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7

GERSTAECKER Kunstenaarsbenodigdheden –betrouwbare merkenkwaliteit voor eerlijke prijzen!

Duizenden GERSTAECKER producten uit de breed gediversifieerde, veelzijdige wereld van kunstenaarsmaterialen hebben wij continu voor u in ons aanbod. En: de producten worden steeds meer, wel met constant goedkope prijzen maar van onveranderd hoogwaardige GERSTAECKER kwaliteit - beloofd!

Dé voordelen van het GERSTAECKER eigen merk - zamengevat:

 • kunstenaarsbenodigdheden in betrouwbare kwaliteit
 • doorlopend faire en klantvoordelige condities
 • omvangrijk assortiment voor talrijke diverse kunsttechnieken

De passende kunstenaarsmaterialen en de daarmee verbonden tevredenheid van de kunstenaar zelf zijn cruciaal om creatief, effectief en succesvol te kunnen vervullen – of het nu een amateur of professionele functie betreft. GERSTAECKER heeft zich voor de opgave gesteld om professionele kunstenaars, instellingen en hobby kunstenaars op lange termijn te ondersteunen in hum werk en het passende materiaal en gereedschap ter beschikking te stellen. De aanbiedingen van het palet met GERSTAECKER eigen merk producten strekt zich uit van kunstschildersmaterialen voor beginnende kunstenaars tot de noodzakelijke tools voor professionals. Bovendien profiteren grootgebruikers, scholen, academies en therapeutische instellingen van onze grootverpakkingen en spaarpacks tegen voordeelprijzen.

Ons eigen merk: Met GERSTAECKER kunstenaarsbenodigdheden meer kunstplezier!

Met het assortiment van ons huismerkartikelen kunt u uw artistieke creativiteit met passie uitleven waarbij ook het individuele omzetten van kunstprojecten niets meer in de weg staat. Zó geeft kunst nog meer plezier! Hoogwaardig, prijsvoordelig en veelzijdig.

De GERSTAECKER kunstenaarsbenodigdheden hebben veel te bieden:

 • van acrylschilderen tot boekdukkunst
 • van verf tot speksteen
 • van gereedschap voor kinderen tot kunstschildermaterialen voor professionals
 • kortom: ons assortiment – er is voor iedereen iets!

Creativiteit leven – mogelijk gemaakt door het assortiment kunstenaarsbenodigdheden van het GERSTAECKER eigen merk

Dankzij ons GERSTAECKER eigen merk producten kan bij ons iedereen zijn creatieve kunstwerken snel en eenvoudig, prijsvoordelig en tegelijkertijd op hoog niveau omzetten. We doen er alles aan dat uw kunstenaarsmaterialen betaalbaar blijven en dat u met plezier ook een keer de nieuwe trends en technieken kunt uitproberen. Ontdek ons assortiment van het GERSTAECKER eigen merk, laat u inspireren en vindt hier de essentiële creatieve oplossingen die u nodig hebt om uw volgende project succesvol vorm te geven.

Over een succesvolle bedrijfshistorie

“Het beste voor de kunst” – dit credo is de prioriteit en de motivatie die sinds decades de hoge eisen van het traditierijke bedrijf GERSTAECKER heeft gevormd.

Het oorsprong van de GERSTAECKER successtory vindt plaats in de jaren zestig in de 20de eeuw. Toen heeft zich bedrijfsoprichter Johannes Gerstäcker gespecialiseerd op productie en verkoop van pedagogische kunstspeeltjes die vooral voor kinderen op basisschool bestemd waren. Dit innovatieve idee vond binnenkort zo veel weerklonk dat er een eerste commerciële verkoopsstructuur voor de verzendhandel werd opgericht.

In de eerste gepubliceerde GERSTAECKER catalogussen in begin van de jaren zestig worden een groot aantal producten aangeboden die tot vandaag tot de betrouwbare grondpalen van het basis assortiment behoren: kunstenaars verf, penselen, kunstdrukken, glazuren, speksteen….Het eerste magazijn beschikte al over meer dan 4.000 artikelen. Toen de klantenkring zich heeft uitgebreid naar therapeutische instellingen, hobbyisten en professionele kunstenaars, creatievellingen en allerlei soorten kunstzinnige, heeft Michael Gerstäcker, de zoon van het bedrijfsopzetter en heden een van de  bedrijfsleider, een tweede magazijn opgezet: direct bij het vrachttreinstation van Eitorf liggend, naast het rivier Sieg (Duitsland), dat ook heden nog de locatie is van het hoofdkantoor van het GERSTZAECKER bedrijf.

1982 verschijnt de eerste GERSTAECKER catalogus voor het eerste keer in zijn huidige vorm die het voor hobbyisten -  en professionele kunstenaars, therapeuten en leeraars mogelijk maakte om het gewenste kunstenaarsmateriaal met alle rust uit te kunnen kiezen en aansluitend makkelijk thuis te laten bezorgen. Met nu meer dan 1500 pagina´s behoort de GERSTAECKER catalogus sindsdien tot een van de grootste in het verzendhandel.

Het succes van GERSTAECKER was zo  doorslaand dat er een verdere bedrijfsvergroting noodzakelijk werd. 1991 opent Michael Gerstäcker samen met zijn broer Christian op het industrieterrein in Eitof het nieuwe hoofdkantoor met een oppervlakte van 5.000 vm, waarvan alleen 3.500 vm vop het magazijn nodig zijn,  dat als opslag dient voor het  - inmiddels tot naar meer dan 10,000 artikelen gegroeide - assortiment. De overige 1.000 vm zijn bestemd voor kantoren om de bestellingen te verwerken.

In 2001 zijn er 25.000 artikelen in het  magazijn (oppervlakte nu 7.200 vm) ondergebracht. Dat maakte duidelijk dat er dwingend opnieuw een capaciteitsvergroting noodzakelijk was geworden – met als resultaat ontstond het nieuwe GERSTAECKER logistiek centrum dat extra ruim ontworpen is om alle toekomstige uitdagingen te meesteren.

1999 werd in Savern (regio Noord Eltzas) de Franse vestiging “Le Géant des Beaux-Arts" opgericht die met 20.000 klanten en imposante Franstalige catalogus van 960 pagina´s al lang de kinderschoenen is ontgroeid. In Begin van 2002 kwam toen nog GERSTAECKER dochter "GreatArt" erbij die dicht bij London /GB (een uur zuidwestelijk) gevestigd is.

In 2013 ging de Nederlandse Gerstaecker website  www.gertaecker.nl van start, met een van de Duitse webshop losgekoppelde onafhankelijke Nederlandse webwinkel. Via gerstaecker.nl bestellen sindsdien Nederlandse klanten van Gerstaecker de gewenste kunstenaarsbenodigdheden eenvoudig online.