p>Een schilderskruk is de ideale zitgelegenheid om ook gedurende een langere periode comfortabel te schilderen zonder fysisch oververmoeid te raken. In deze categorie vindt u een ruime keuze aan verschillende schilderskrikken en diverse schildersmeubelen

Schilderskruk – eenvoudig of klassiek comfortabel?

Schilderkrukjes hebben meestal drie pootjes om ook op oneffen buitenterrein  vast staan en niet wiebelen. Bovendien is een schilderkrukje licht en indien nodig, meteen inklapbaar. Op die manier is dit soort zitmeubel uitstekend geschikt voor de kunstschilder die de voorkeur geeft aan landschap en stilleven en daarom het liefst buiten het huis in de vrije natuur schildert. Een kunstschilder, die in een atelier werkt , verkiest graag een klassieke schilderszitmeubel  die iets meer comfort en verstelbare posities biedt dan een simpele schilderskruk. Maakt niet uit welk model u kiest: een zitgelegenheid die op uw behoeftes afgestemd is,  laat u lichamelijk meer relaxed en uitgerust voor een schildersezel werken..

Ontdek de geschikte schilderskruk  die bij uw ezel past.

Kijkt u rustig rond en ontdek ons uitgebreid assortiment aan schildersezels. In onze webwinkel vindt u talrijke verschillende modellen van ezels. Zo hebben wij bijvoorbeeld voor een landschapschilder die ook graag buiten schildert, verschillende types veldezels in ons aanbod. Een kunstenaar die graag op pad is en ook op reis creatief wil zijn,  vindt bij ons hoogwaardige ezels, speciaal geschikt om makkelijk mee te nemen en te vervoeren. Verder  presenteren wij extra voor de behoeftes van kinderen ontwikkelde ezels. Daarnaast zijn er talrijke modellen van schildersezels met vele extra´s. Bestemd voor veeleisende professionele of gevorderde kunstschilders met eigen atelier – allemaal verzameld in de rubriek atelierezels.