In deze rubriek vindt u het hele spectrum van ons aanbod aan atelierezels. Hier vindt zowel de enthousiaste beginner stevige startermodellen met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.  En ook de echt professionele kunstenaar kan hoogwaardige en voortreffelijke atelierezels in ons  uitgebreid assortiment verwachten, waar wij  onder ander atelierezels presenteren - van premium kwaliteit tot automatisch functionerende modellen met pedaal en afstandsbediening.  Veel plezier bij het snuffelen in onze webwinkel en vindt bij ons  de passende schildersezel die voldoet aan  uw persoonlijke eisen en voorleur. 

Atelierezels zijn - zoals het naam het al zegt – speciaal geschikt gereedschap voor ateliers en voor ruime kamers. In tegenstelling tot de lichte veldezels zijn atelierezels gepredestineerd voor het stationaire gebruik en meestal minder geëigend voor mobiele doelstellingen. De reden hiervoor is vooral dat zij relatief zwaar zijn en extra stevig. Wel garanderen juist deze eigenschappen uitstekende werkvoorwaarden en bieden ook bij creatieve kunstwerken op groot en zware doeken op spieramen een optimale stevigheid en stabiliteit. Bovendien zijn hoogwaardige atelierezels gekenmerkt door een stijlvol uiterlijk en ronden zo het impressie van elk schildersatelier perfect af.

Atelierezels – voordelen, overzicht:

  • uitstekend geschikt voor stationair gebruik in het atelier
  • extra stevig
  • garanderen  grote stabiliteit en stevigheid
  • optimaal om grote en zware doeken op spieraam neer te zetten
  • ook geschikt voor presentaties

In onze webschop stellen wij u atelierezels in talrijke varianten en verschillende prijssegmenten voor. Van het eenvoudige en betrouwbare model zonder versiering,  via de traploos verstelbare variant die is voorzien van rollen om de ezel op elk gewenst moment in het perfecte (dag)licht te kunnen positioneren, tot de edele atelierezels voor professionals in topkwaliteit, hoogwaardig en met talrijke extra´s.