Tafelezels – schildersezels die ruimtebesparend  en makkelijk vervoerbaar zijn

Tafelezels laten zich ruimtebesparend op nagenoeg alle tafels plaatsen. Op die manier blijft er nog voldoende plaats over om daar ook uw schildersgereedschap heel dichtbij neer te zetten. Daardoor is alles wat u nodig heeft, binnen handbereik, dat u het makkelijk kunt pakken, zoals penseel, verf, hulpmiddel enz. Bovendien zijn de meeste tafelezels gekenmerkt door  extra licht gewicht. Daardoor zijn ze uitstekend geschikt voor alle kunstschilders die vaak hun schildersmaterialen zelf transporteren, zoals bijv. scholieren, studenten of schildercursisten.

Tafelezels – ideaal  geschikt om op een comfortabele en gezonde manier  te schilderen

Bij de vele voordelen over die een tafelezel beschikt, hoort zeker de eigenschap dat u comfortabel en vooral rechtop kunt zitten terwijl u schildert. Dit voorkomt een kromme rug en beschermt de wervelkolom.

Tafelezels – overzicht voordelen

  • beschermt de rug
  • comfortabel
  • makkelijk om te transporteren en vervoeren
  • ruimtebesparend

Bent u van mening dat tafelezels minder goed geschikt voor uw eisen en favoriete toepassingen, dan kijk rustig rond in onze webwinkel en ontdek ons uitgebreide assortiment aan schildersezels. Hier vindt u talrijke verschillende modellen van ezels. Zo hebben wij bijvoorbeeld voor een landschapschilder die graag buiten schildert, verschillende types veldezels in ons aanbod. Een kunstschilder die graag op pad is en juist onderweg ook graag creatief is,  vindt bij ons hoogwaardige ezels, speciaal geschikt om makkelijk mee te nemen en te vervoeren. Verder  presenteren wij extra voor de behoeftes van kinderen ontwikkelde ezels. Daarnaast hebben wij talrijke modellen van schildersezels die over vele extra´s beschikken. Bestemd voor veeleisende professionele of gevorderde kunstschilders met eigen atelier – en allemaal verzameld in de rubriek atelierezels.