Een kistezel is de perfecte symbiose van ezel en materiaalkoffer. Kistezelsezels biefen u de unieke kans om een schildersezel inclusief schildersmaterialen, zoals verf, penseel, spatel ed., in alleen maar één hand te transporteren – of het nu naar uw favoriete motief of locatie is waar u wilt schilderen. Kijk rustig rond in onze webwinkel en ontdek ons assortiment aan kistezels. Hier vindt u zeker het model van uw voorliefde dat ook aan uw eisen als kunstschilder voldoet. Dat u altijd op het plek staat te schilderen waar inspiratie en prachtige motieven op u wachten!

p>

Kistezels beschikken gewoon over 3 3 pootjes waardoor zij ook op oneffen terrein vast en stevig blijven staan zonder te wiebelen.

Kistezels laten zich snel en handig tot een soort kofferkist verkleinen en zijn daroom optimaal geschikt voor het opbergen en vervoer van een compleet assortiment aan kunstenaarsmaterialen. Deze ruimtebesparende eigenschappen maken dit type ezel perfect geschikt voor gebruik in krappe ateliers of kleine single huurkamers.: op- en afgebouwd in een handomdraai, en passen onder elke bed of kast.

kistezels vinden plaats in het kleinste  plek en zijn dus voor de rijzende kunstenaar de ideale oplossing om ook op vakantie of spannende trip, of gewoon onderweg niet zonder uw essentiële gereedschap hoeft te zijn zoals ezel, doek of tekenmateriaal. Bovendien gebruiken diegene kunstschilders heel graag een kistezel die vaak hun schildersgereedschap zelf moeten meenemen, bv. studenten, scholieren of deelnemers aan schildercursussen.

Kistezels zijn ideaal geschikt voor het transport van uw schilderstoebehoren zoals:

  • verf
  • penseel
  • Paletmes en spatel
  • mediums
  • doek
  • ed.

In onze webwinkel presenteren wij talrijke kwalitatief hoogwaardige kistezels in verschillende prijssegmenten en modellen. Bij voorbeeld een combinatie van tafel- en kistezels die u horizontaal op de tafel kunt neerzetten en die dus bijzonder geëigend zijn voor de mobile aquarellisten.