In deze rubriek presenteren wij beeldhouwbokken die speciaal vervaardigd zijn voor het  dagelijkse werk  van beeldhouwers. Kijk rustig rond in ons online assortiment aan beeldhouwblokken, kies het voor u ideaal model dat best geschikt is voor uw individuele toepassing en laat het allemaal makkelijk thuis bezorgen.

In onze webwinkel vindt u beeldhouwblokken die gekenmerkt zijn door uitstekende kwaliteit. Ze zijn stevig en betrouwbaar, eenvoudig om te handhaven. Op die manier  kunt u meteen met uw creatief werk beginnen. In ons assortiment  bevinden zich hoogwaardige beeldhouwblokken die uit massief beukenhout van hoogste kwaliteit geproduceerd zijn.  Dit extreem robuuste en duurzame hout wordt zelfs in de loop van de tijd nog mooier – dankzij een speciale eindbehandeling met natuurlijke olies die de ruwstof “levendig”  bevatten.

Beeldhouwblokken – optimaal geschikt voor het maken van sculpturen uit verschillende materialen, zoals:

  • klei
  • terrakotta
  • keramiek
  • en vele andere

De meeste beeldhouwblokken beschikken over een draaibaar en in hoogte verzetbaar werkblad en worden als handige kits geleverd die supermakkelijk in elkaar te zetten zijn. Ons aanbod presenteert beeldhouwrekken van de meest genormeerde merken, zoals bij voorbeeld van Mabef, de innovatieve Italiaanse fabrikant.