In deze rubriek vindt u ons uitgebreide en omvangrijke assortiment aan structuurpasta en gel. Met structuurpasta en structuurgel creëert u structuren, reliëf-achtige effecten, diepte, driedimensionale oppervlaktes en dergelijks. Geeft u vorm aan plastische objecten, legt u aan uw schilderijen de laatste hand en maakt u daardoor iets unieks uit uw kunstwerk. Ontdekt u de veelvuldige creatieve mogelijkheden van structuurpasta en structuurgel.

In onze webwinkel vindt u  een veelvoudig aanbod aan structuurpasta en structuurgel dat ideaal geschikte producten verzameld heeft om aan schilderijen driedimensionale effecten aan te brengen. Structuurpasta´s en structuurgels laten zich eenvoudig met de verf mengen waardoor de  viscositeit verhoogt wordt. Een lichte structuurpasta kan bijvoorbeeld gezien haar licht gewicht in grote hoeveelheid met een schildermes of spatel op de schildersondergrond worden aangebracht. Door haar korte drogingtijd laat zo´n pasta zich ook bijzonder snel daarna weer overschilderen.

In onze webwinkel vindt u structuurpasta en structuurgel  van de meest  gerenommeerde merken voor kunstenaarsbenodigdheden

  • Liquitex
  • Schmincke
  • Lascaux
  • Talens
  • Marabu
  • U.v.w.

Daarenboven vindt u in onze webshop een omvangrijk productpalet met speciale structuurpasta en structuurgel waarmee u de meest verschillende effecten kunt realiseren. onder andere een soort gel dat een holografisch schitterende oppervlaktelaag met glittereffect laat ontstaan. Of varianten die na het drogen lijken op zwarte gemalen lava. Of speciale structuurpasta die door de al bijgemengde lichtvulstoffen in de pastisch-reliëfachtige vormgeving gebruikt kan worden en voor het verven met acrylverf. Of een structuurgel dat transparant met kristallen zandstructuur en zacht glittereffect opdroogt. En heel veel meer!