I LOVE ART is de jonge productlijn uit het huis GERSTAECKER. Zoals de naam al aangeeft, is I LOVE ART voor alle diegene gecreëerd, welke art lovers zijn en daarbij altijd op de kerngedachte van GERSTAECKER “Alles voor de kunst” bouwen. Het jonge merk biedt een compleet assortiment van kunstenaarsbenodigdheden, zoals bv. schildersondergronden, penselen, verf en veel meer. I LOVE ART stat voor buitengewone kunstschildermaterialen van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het assortiment is bedoelt voor prijsbewuste kunstenaars, beginners en veelgebruikers. Dat klinkt veelbelovend voor u?

Dan kijk toch hier eens naar het volledige assortiment!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
tot -9%
vanaf  € 34,93 € 38,45
vanaf  € 7,95
vanaf  € 33,50
vanaf  € 8,15
vanaf  € 4,20
vanaf  € 4,60
vanaf  € 13,30
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

LOVE ART kunstschildersmaterialen zijn dankzij de voordelige prijzen bijzonder goed geschikt voor prijs georiënteerde amateurs en hobby kunstenaars, voor testnieuwsgierige  beginners en studenten.

Bi GERSTAECKER worden volgende I LOVE ART productgroepen aangeboden:

 • Hulpmiddelen
 • Lijmen +Snijden
 • Modelleren+Beeldhouwen
 • Opvangsystemen
 • Penselen+Toebehoren
 • Presentatie+Opbergen
 • Schildersezels+Toebehoren
 • Schildersondergronden
 • Verf
 • Tekenen+Grafisch Ontwerp

I LOVE ART - Kunstenaarsverven

I LOVE ART Acrylverf is een topkwaliteit acrylverf die van een heel veel kunstenaars gewaardeerd wordt en gezien de sensationele prijs-kwaliteitverhouding weet te overtuigen. De acrylverf heeft een crèmeachtige consistentie, laat zich makkelijk aanbrengen, soepel verstrijken  en droogt zijdemat op tot schitterende kleuren.

I LOVE ART Olieverf bidet hoge kwaliteit tegeneen een voordelige prijs. Zo wordt het ook voor de beginnende kunstenaar gemakkelijker gemaakt om de fascinerende wereld van olieverf schilderen te ontdekken. Het I LOVE ART olieverf assortiment bevat een uitgebreide keuze van zorgvuldig geselecteerde kleuren. Gemaakt op de beste traditionele manier en gebaseerd op lijnolie beschikken de kleuren over uitstekende intensiteit en crèmeachtige consistentie. De olieverf is voortreffelijk geschikt voor het aanbrengen van glazuren en pasteuze verflagen.

I LOVE ART – Kunstenaarspenselen

I LOVE ART acrylverf penselen bieden een mooie selectie van acrylverf penselen voor het schilderen met acrylverf. Ze zijn gemaakt van synthetisch Mangoesthaar dat  niet alleen qua uiterlijk de perfecte imitatie is van natuurlijk haar maar zelfs de specifieke eigenschappen bezit van natuurlijk penseelhaar. De synthetische penselen zijn gekenmerkt door grote elasticiteit, goede verfopname en uitstekende stabiliteit om hun oorspronkelijke vorm te blijven houden. Bovendien biedt het I LOVE ART penselen assortiment  nog meer types penselen voor het schilderen met acrylverf. Bijvoorbeeld zulke types die speciaal ontwikkeld zijn voor een extra precieze en gelijkmatige lijnenvoering.

De hoogwaardige I LOVE ART olieverf penselen beschikken over wit Chunking varkenshaar. Het haar is op klassieke manier op slot (Duits: “auf Schluß”) gebonden wat grote veer- en weerstandskracht gepaard met grote flexibiliteit garandeert.

Aangezien de verschillende schildertechnieken en de diversiteit van hun preferenties om die de  aquarelkunstenaars bekend zijn , kunt u in het I LOVE ART assortiment vanzelfsprekend penselen voor het aquarelleren met verschillende soorten penseelhaar verkrijgen, met natuurlijk of synthetisch haar. Zo vindt u hier bijvoorbeeld penselen gemaakt van geïmiteerd eekhoornhaar. Omdat ze gekenmerkt zijn door goede verfopname en excellente flexibiliteit zijn deze penselen gelijk geschikt voor het schilderen met acrylverf. En de natuurlijke aquarelpenselen met het extra fijne Tibetaanse geitenhaar laten zich prima gebruiken voor het aanbrengen van glazuur of voor gebruik van aquarelleertechnieken met verwassen ofwel verwrijven..

I LOVE ART schilder- en paletmessen worden exclusief voor GERSTAECKER geproduceerd, met handgesneden mesjes, met messing bus en echthout schacht.

I LOVE ART kunstenaarspenselen en schildermessen zijn zowel los verkrijgbaar en als handig samengestelde sets.