Verzenden en betalen

Wat zijn de levertijden?

Gerstaecker Kunstenaarsbenodigdheden streeft ernaar bestellingen binnen 5 werkdagen bij de klant te leveren gerekend vanaf het moment dat de orderbevestiging per e-mail is verzonden (bij vooruitbetaling pas de volgende werkdag na ontvangst van uw betaling). Deze levertermijn is alleen maar een indicatie.

Gerstaecker Kunstenaarsbenodigdheden kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gehouden voor schade bij de afnemer ten gevolge van de overschrijding van de te verwachten levertijd.

Aflevering van de producten vindt plaats op de begane grond, er wordt geleverd tot achter de eerste (voor)deur. Het afleveradres dient per busje/vrachtauto bereikbaar te zijn. 

Om een goede kwaliteit van de materialen te kunnen waarborgen worden bepaalde producten  niet verstuurd als het vriest (bijvoorbeeld klei). Dit staat uiteraard bij de desbetreffende producten op de website vermeld.

Wij verzenden vanaf onze Nederlandse webshop enkel pakketten binnen Nederland. We leveren niet aan postbus adressen.

Hoe worden de verzendkosten berekend?

Voor verzending naar Nederland gelden de volgende verzendkosten:

  • bij een bestelbedrag vanaf € 99,00 incl. BTW: géén verzendkosten
  • bij een bestelbedrag tussen € 50,00 en € 98,99 incl. BTW: € 4,99 verzendkosten incl. BTW
  • bij een bestelbedrag tussen € 25,00 en € 49,99 incl. BTW: € 7,50 verzendkosten incl. BTW; in dit bedrag zit een kleine-order toeslag verdisconteert
  • bij een bestelbedrag beneden de € 25,00 incl. BTW: € 9,95 verzendkosten incl. BTW in dit bedrag zit een kleine-order toeslag verdisconteert.


Wegens de hoge transport- en verpakkingskosten wordt voor sommige producten per bestelling een ander vast tarief voor porto en verpakking in rekening gebracht:

  • Producten gemarkeerd met  worden verzonden als volumineuze goederen. In dat geval rekenen we een vaste porto- en verpakkingsvergoeding van EUR 9,95 incl. BTW.
  • Producten gemarkeerd    met worden als expeditiegoed verzonden. In dat geval rekenen we een vaste porto- en verpakkingsvergoeding van EUR 39,95 incl. BTW.
  • Broden klei (10kg): voor kleizendingen vragen wij slechts een minimale bijdrage in de verzendkosten van € 1.55 (bruto) per kleibrood.

Deze speciale toeslag is ook van toepassing op bestellingen van boven de € 99,00 incl. BTW. 

Deze toeslagen zijn uitgesloten van kortingen en/of actiecodes met betrekking tot verzendkosten.


Cadeaubonnen worden bij aankoop in onze webwinkel altijd per e-mail verstuurd. Dit betekent echter ook dat ze, bij een gecombineerde bestelling van één of meerdere cadeaubonnen en overige producten, niet meegerekend worden bij de bovenstaande bestelbedragen en dus niet meetellen bij het berekenen van de eventuele verzendkosten.
NB: houd er aub. rekening mee dat het door de instelingen van uw computer helaas kan gebeuren dat de verzonden cadeaubon in uw spam/junk box terecht komt. De cadeaubon blijft dan echter bruikbaar. Natuurlijk kunt u cadeaubonnen ook gewoon in onze winkels aanschaffen en inleveren.

 

Hoe kan ik betalen?

Klanten van Gerstaecker Kunstenaarsbenodigdheden kunnen kiezen uit verschillende betaalmethoden:

Elektronisch vooruit betalen voor particulierenPayPal (paypal@gerstaecker.nl): Met PayPal is kopen op het internet gemakkelijk en kosteneffectief. PayPal is gratis voor consumenten en werkt naadloos samen met uw betaalrekening en creditcard. En, het allerbelangrijkste, het is een veilige en efficiënte manier om uw transacties uit te voeren.

Voor meer informatie:  www.paypal.com


Visa: Betalen met Visa op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als betalen met Visa in
de winkel. Alle verzekeringen die u met uw kaart heeft, gelden ook voor uw aankopen via internet.

Zie voor meer informatie: www.visa.nl


MasterCard: Betalen met uw MasterCard creditcard op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als in de winkel.

Zie voor meer informatie: www.mastercard.com


De in Nederland meest gebruikte online betaalmethode tegen de beste voorwaarden.
Geschikt voor alle tarieven, zowel hoog als laag.

Zie voor meer informatie: www.ideal.nl


Kopen op rekening

Kopen op rekening is alleen mogelijk voor scholen, musea en instellingen en kan per e-mail worden aangevraagd. De eerste bestelling dient echter altijd vooraf te worden betaald.

Onze bankgegevens

RABOBANK 
IBAN: NL32 RABO 0173 6478 12 
BIC: RABONL2U