In onze webwinkel vindt u een omvangrijk en uitgezocht assortiment van verschillende cosmetica penselen en make-up kwasten. Een cosmetica penseel is een onontbeerlijk onderdeel van uw make-up toebehoren waarmee u fantastische looks kunt creëren. Al deze diverse make-up kwasten zijn  verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, maten en materialen.

Cormatica penselen  - en penseelharen:

  • Varkenshaar
  • Natuurlijke haar
  • Synthetisch haar
  • Haar mix

Met een cosmetica penseel laten zich eenvoudig foutjes verbergen en geraffineerde accenten zetten. Een handige make-up benadrukt de mooie eigenschappen van het gezicht. Voor  elk doel en elke verschillende preferente bieden wij geschikte cosmetica penselen aan.

Zo zijn reinigingspenselen  en poederkwastjes onmisbaar voor een perfecte foundation en highlights. Synthetische foundationkwastjes zijn gepredestineerd om vloeibare make-up op te doen,  oogschaduw penseeltjes zijn uitstekend geëigend om op precieze manier  ogenmake-up mee aan te brengen. Met penseeltjes voor wenkbrauwen kunt u zelfs de kleinste en moeilijke plekjes bereiken. Lippen penselen zijn  niet alleen super nauwkeurig bij het aanbrengen van lippenstift, maar ook hygiënischer. Met hoogwaardige eyeliners wordt perfecte oog make-up een kinderspel. Een blender gebruikt u om de kleuren in elkaar te laten verlopen, de randen uit te laten lopen om op die manier een harmonisch oogmake-up te bereiken. Een kammetje voor wimpers is belangrijk schminkgereedschap om wimpers na gebruik van mascara te borstelen of om onhandelbare wenkbrauwen in vorm te kammen. Na een lange nacht laten zich met een concealer penseeltje prima lastige wallen mee bewerken en verbergen.

In onze webshop vindt u al deze  bovengenaamde penselen en schminkkwasten en nog vele andere penselen voor decoratieve cosmetica. Ze zijn los verkrijgbaar of uitgezochte assortimenten  in penselensets. Bovendien presenteren wij een speciaal assortiment van hoogwaardige scheerkwasten voor mannen.

Onze make-up kwasten en penselen – overzicht:

  • Penselen voor lippen
  • Penselen voor ogen en wenkbrauwen
  • Penselen voor teint & wangen
  • Scheerpenselen
  • Sets met Make-up penselen

Een regelmatige reiniging van cosmetica en schmink penselen door penseelzeep of penseelreiniger verhoogt de levensduur van de penselen en voorkomt een samenplakken van de penseelharen of vermengen van kleuren.