In deze rubriek vindt u een brede selectie aan verschillende modellen schilderij kribben, ook vaak beschreven als poster rek, presentatie kribbe of posterhouder. Zij zijn ideaal geschikt voor het presenteren of opbergen van tekeningen, schilderijen, etsen, prints, posters en veel meer. Bovendien zijn dit soort schilderij kribben prachtige optische blikvangers  en mooie binnendecoratie voor elk atelier ed. Ook zin om u uw creatieve werkplek te veredelen? Dan kijk rustig rond in onze webwinkel, snuffel in ons assortiment en laat uw favoriete schilderij kribbe makkelijk en handig  thuis bezorgen.

Kribben zijn optimaal geëigende houders of rekken voor het presenteren en opbergen van verschillende types kunstwerken, zoals

  • schilderij
  • print
  • foto
  • tekening
  • poster
  • en veel meer

In ons assortiment bieden wij een groot aantal aan verschillende types kribben. Bij voorbeeld mobiele modellen die in te klappen zijn en dus prachtig geschikt voor het transport. Of schilderij kribben met handige wieltjes die over stoppers beschikken om vast te zetten. Dit kribbemodel laat zich makkelijk rollen en in een handomdraai naar een ander plek verschuiven waar het weer kan worden verankerd. Bovendien zijn schilderij kribben voorzien van antislip matjes waardoor de opgeborgen beeldmaterialen keurig bewaard zijn en niet worden beschadigd door wegglijden.

In onze webwinkel vindt u schilderij kribben in verschillende formaten en en prijssegmenten - van eenvoudige en functionele modellen in goede prijs-kwaliteitverhouding tot hoogwaardige varianten die gemaakt zijn van metaal of geolied beukenhout.  De schilderij kribben zijn van uitstekende kwaliteit, zuiver vervaardigd en makkelijk en snel op te bouwen.