Knutsel inspiratie met de Buntbox

Sinds kort hebben we een nieuw product in ons assortiment: de Buntbox!

De Buntbox is een geschenk- en opbergbox die je zelf kunt samenstellen. De doos en het deksel worden los per stuk verkocht in verschillende maten en kleuren, zodat jij ze zelf kan personaliseren. Ter inspiratie heeft Meike een paar voorbeelden gemaakt, zodat jij kan zien wat je allemaal met een Buntbox zou kunnen doen!

TIP! Door andere kleuren te kiezen voor de doos of het deksel ziet een ontwerp er al heel anders uit. Zo kan je jouw Buntbox dus helemaal eigen maken!



Heb je binnenkort toevallig een bruiloft gepland staan? Dan is deze survival kit een uitstekend cadeau voor de bruidsjonkers. Ergens of voor iemand anders een survival kit nodig? Door een andere kleur en inhoud te kiezen maak jij precies de set die iemand nodig heeft.


Mocht je thuis te maken hebben met een rommelige lade, dan is dit de oplossing! Omdat de dozen in verschillende maten verkocht worden kan jij heel gemakkelijk je lade organiseren. Mocht je dan nog behoefte hebben aan iets kleinere vakjes, dan kan je altijd een extra verdeler maken met foamboard.


Voor iedereen die geen ster is in inpakken biedt de Buntbox ook de oplossing. Omdat je de doos en het deksel enkel in elkaar hoeft te vouwen ziet dat er altijd al ontzettend netjes uit. Voeg hier een mooi lint aan toe en je cadeau is ontzettend mooi ingepakt.


Ook leent de Buntbox zich ontzettend goed voor deze gave DIY. Door dunne lagen papier uit te snijden creëer je gemakkelijk een scene met heel veel diepte. Voeg een lampje toe in de bodem van de doos voor een extra mooi effect.


Mochten jouw pennen en potloden altijd in de war raken tijdens het tekenen dan biedt dit de uitkomst. Door ronde gaatjes te maken in het deksel kan je voortaan je tekengerei rechtop laden staan terwijl je bezig bent. Weer klaar? Dan kan je jouw materiaal weer opbergen in de doos.


Ook bij een verjaardagsfeestje kan een Buntbox goed gebruikt worden. In plaats van een kaart als uitnodiging kan jij jouw gasten een zelfgemaakte uitnodiging geven in een doosje. Ideaal voor je eigen feestje, kinderpartijtjes of natuurlijk de verjaardag van een huisdier!


Als laatste kan de Buntbox ook als sieradendoosje, of in dit geval, ringendoosje gebruikt worden. Door een stuk foamboard op dezelfde maat te snijden als de binnenmaat van de doos maak je gemakkelijk een dubbele bodem om je sieraden om te leggen. Je kunt eventueel dan nog een sneetje maken in het foamboard zoals ook te zien is op de afbeelding, zo kunnen ringen rechtop staan.


Heb jij zelf ook een Buntbox gemaakt of heeft Meike jou enthousiast gemaak? Deel jouw creaties op social media en tag ons account @Gerstaecker_NL!

○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ FacebookInstagramYoutubeLinkedIn ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

Wil je niets missen van al onze nieuwe artikelen? En op de hoogte blijven van alle ins & outs? Van alle kortingsacties, workshops & Q&A‘s? Ben je benieuwd hoe anderen werken? En geïnteresseerd in hands-on tips & tricks? In technische info & achtergrondartikelen?

Lees dan ons gratis MAGAZINE, schrijf je in op onze NIEUWSBRIEF, lees onze BLOG‘s en volg ons op social media!


Personage Meike De Wilde

Over Meike

Meike de Wilde is één van onze online redactrices & creëert daarnaast veel in haar vrije tijd. Om jou te inspireren deelt ze haar projecten op de Gerstaecker-BLOG.

Haar werk kan je vinden in de rubriek Hobby & Creatief!


© 2023 — tekst: redactie Gerstaecker NL | © 2023 — beeld: redactie Gerstaecker NL