GERSTAECKER Papierblokken, kennismaking set
tot -15%
GERSTAECKER Papierblokken, kennismaking set

GERSTAECKER Papierblokken, kennismaking set

Naak kennis met het GERSTAECKER Papierassortiment : De set bestaat uit een blok N° 1, N° 2, N° 3, N°4 en N° 5 in A6 formaat. Dit handige formaat is ideaal geschikt om de eigenschappen van dit papie uit te proberen. Ook prima voor onderweg.
€ 4,06 € 3,45
* inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken),
eventueel nog te vermeerderen met verzendkosten.
Er zijn nog geen beoordelingen
GERSTAECKER GERSTAECKER GERSTAECKER
-15%
GERSTAECKER Papierblokken, kennismaking set
  € 3,45 € 4,06
Art.No.: 4-48610
Direct leverbaar.
  € 3,45* € 4,06

Ontdek het GERSTAECKER Papierassortiment: de set bestaat uit deze 5 verschillende papierblokken: blok N° 1, N° 2, N° 3, N°4 en N° 5 in A6 formaat. Ideaal geschikte papiersoorten verzameling in handig formaat om te testen. Ook praktisch om onderweg uit te proberen.

GERSTAECKER Papierblokken – overzicht eigenschappen:

N° 1, 30 vel:

  • Uitstekende kwaliteit, natuurwit schetspapier gemaakt van de beste kwaliteit cellulose. Het is zuurvrij, pH neutraal en verouderingsbestendig. Bevat geen optische witmakers en is in de massa gelijmd. Gerstaecker 90 grams schetspapier is zeer geschikt voor krijt, houtskool, potlood en pastel. Gewicht 90g.

N° 2, 20 vel:

  • Dit GERSTAECKER tekenblok is gemaakt van pure cellulose, 125 gram wit tekenpapier met een mat oppervlak. Het papier is zuurvrij, pH-waarde neutraal en zeer verouderingsbestendig. Mooie, matte tot lichtgrove oppervlaktestructuur.
  • Bevat geen optische witmakers en is geschikt voor alle droge tekentechnieken: krijt, houtskool, pastel en potlood. Het papierblok is bovenaan gelijmd.

N° 3, 10 vel:

  • Studie aquarelpapier met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Dit witte, fijne 200 grams aquarelpapier wordt gemaakt van de beste kwaliteit cellulose en bevat geen optische witmakers. Het is zuurvrij, pH-waarde neutraal en in hoge mate verouderingbestendig. Is in de massa gelijmd en neemt zeer goed pigment op. Het is geschikt voor alle natte technieken.

N° 4, 30 vel:

  • Klassiek 90 grams tekenpapier van hoge kwaliteit in een warme, lichtbruine tint. Stevig, gumbestendig oppervlak. Karakteristieke, fijne Ingres ribbel. Dit stevige papier (ook kraftpapier) is geschikt voor alle droge tekentechnieken.

N° 5, 15 vel:

  • Universeel, 100% gerecycled papier in een zuivere, neutrale witte toon. Het matig grove oppervlak maakt het papier niet alleen geschikt voor droge tekentechnieken zoals bijvoorbeeld grafiet, houtskool en pastel, maar ook voor inkt, tempera en zelfs aquarel. De voor gerecycled papier uitstekende verlijming maakt het in hoge mate gumvast. Het 160 grams papier is zuurvrij. Gewicht 160 g.

Overtuig uzelf en probeer het eventjes allemaal uit!

Recensies over het product
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.
U dient te zijn ingelogd, om een reactie te kunnen plaatsen.
Klanten kochten tevens deze producten
* incl. btw., excl. verzendkosten