Ledepop — magnetisch

Magneet ledepoppen - gemaakt uit licht hardhout Vooruien van magneetjes onder voeten van 1mafneet aan sokkel, waardoor de pop in totaal verschillende lichaamsposities kan gemodelleerd worden, zelf tot in een handstand. Meer
inclusief 21% BTW (cq. 9% BTW),
exclusief verzendkosten.
Art.No.: 78714 
Direct leverbaar.
Ledepop — magnetisch, ca. 12 cm
€ 12,70
-
+

Art.No.: 78715 
Direct leverbaar.
Ledepop — magnetisch, 20 cm
€ 16,56
-
+

Magnetisch ledepop van licht gekleurd hardhout, zuiver geschuurd, zeer goede afwerking en kwaliteit, maximale flexibiliteit van alle lichaamsdelen. De kleine magneten die in de binnenste handoppervlakken, onder de voeten en een magneet in de basis, die wordt door rood fluweel afgedekt, maken het mogelijk om geheel nieuwe bewegingsposities te vinden tot in de handstand. Deze magnetische figuren (mannequins ) zijn zonder metaalsteunen zéér stabiel. Verkrijgbaar in 2 grootten.

Ter informatie: Houd er rekening mee dat vanwege de beperkte omvang van onze winkels niet alle artikelen van de website ook in alle winkels op voorraad zijn. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij je aan om contact op te nemen met de winkel die je wilt bezoeken, zodat we het product kunnen reserveren of bestellen.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.