Pfeil houtsnijset voor beginners

4 delige houtsnijset voor beginners. Topkwaliteit van het Zwitserse Pfeil. Gutsen en houtsnijgereedschap worden compleet met de hand gemaakt. Het gereedschap wordt gewet en geslepen geleverd en is dus direct klaar voor gebruik. In principe hoeft Pfeil gereedschap bi...
€ 65,37
* inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken),
eventueel nog te vermeerderen met verzendkosten.
Er zijn nog geen beoordelingen
Pfeil Pfeil Pfeil
Pfeil houtsnijset voor beginners 4 st. In plastic etui
  € 65,37
Art.No.: 56130
Niet op voorraad.
  € 65,37*
Stuur bericht

Graag zullen wij u meteen een bericht sturen zodra dit product weer beschikbaar is. A.u.b. hiervoor uw e-mailadres invullen.

  • Geeft u een geldig e-mailadres op a.u.b. A.u.b. E-mailadres aangeven


4 delige houtsnijset voor beginners. Topkwaliteit van het Zwitserse Pfeil. Gutsen en houtsnijgereedschap worden compleet met de hand gemaakt. Het gereedschap wordt gewet en geslepen geleverd en is dus direct klaar voor gebruik.

In principe hoeft Pfeil gereedschap bij zorgvuldig gebruik alleen gewet te worden om het scherp te houden. Bij beschadigingen aan het snijvlak deze eerst wegslijpen en daarna wetten. Een guts die klem zit in het hout met beleid loswrikken om het risico op breuk van de zeer harde Rockwell 59-61 geharde kling te vermijden. Bij slijpen tussendoor laten afkoelen (niet koelen met water!).

Inhoud Pfeil gutsen/houtsnijmessenset voor beginners:

  • D1/8 steekguts 8mm, dubbel geslepen
  • D1/7 steekguts 7mm
  • D12/6 steekguts 6mm
  • chipcarvingmes

Prijs per set.

Vanwege de grote vraag naar Pfeil gereedschap en het beperkte aantal vakmensen dat de fabriek in dienst heeft, is het niet altijd mogelijk de hele voorraad voortdurend op peil te houden.

Recensies over het product
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.
U dient te zijn ingelogd, om een reactie te kunnen plaatsen.
Klanten kochten tevens deze producten
* incl. btw., excl. verzendkosten