Javana koude was voor zijdeschilderen

Javana koude was voor zijdeschilderen is geschikt voor het vormgeven op zijden en katoenen stoffen die uitstekend gebruikt kunnen worden voor woondecoraties. Gebruik: Zijde opspannen, koude was aanbrengen met penseel, spons, o.i.d. De gedeeltes waarop was is aangebracht worden daardoor gereserv... Meer
inclusief 21% BTW (9% BTW voor boeken),
eventueel nog te vermeerderen met verzendkosten.
Art.No.: 40005
Direct leverbaar.
EUH208-1 Bevat 1,2-Benzisothiazol-3(2H)-One. Kan een allergische reactie veroorzaken.

Javana koude was voor zijdeschilderen, 250g

Javana koude was voor zijdeschilderen is geschikt voor het vormgeven op zijden en katoenen stoffen die uitstekend gebruikt kunnen worden voor woondecoraties.

Gebruik: Zijde opspannen, koude was aanbrengen met penseel, spons, o.i.d. De gedeeltes waarop was is aangebracht worden daardoor gereserveerd en blijven wit of in een grondkleur. De overige vlakken worden met een dik penseel ingeverfd in verschillende tinten.

Overtollige verf op de was verwijderen met keukenrol. Was ca. 24 uur laten drogen. Voor fixeren van verf die met een strijkijzer gefixeerd kan worden, de stof strijken op de instelling "katoen". Altijd papier ertussen leggen. Bij verf die door stoom fixeerbaar is de stof fixeren in een stoom-fixeerapparaat. De kleuren worden gefixeerd en de was verwijderd. Zijde later uitwassen met heet water, drogen en strijken. Verkrijgbaar in 250 ml pot. Prijs per stuk.

Ter informatie: Houd er alstublieft rekening mee dat vanwege de beperkte omvang van onzewinkels niet alle artikelen van de website ook in alle winkels op voorraad zijn. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om contact op te nemen met de winkel van uw keuze voordat u deze bezoekt, zodat we het product kunnen reserveren of bestellen.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.