JAVANA®texi mäx SUNNY T-Shirt painter textielstift

Handige T-shirtmarkers van de firma Javan a. Ideale textiel marker geschikt om op t-shirts en op andere lichtkleurige textielmaterialen te schrijven. Ook te gebruiken op zijde, batist, linnen, zelfs doeken. Met stevige punt. De marker wordt gefixeerd door hem na het drogen te strijken. Wat... Meer
inclusief 21% BTW (9% BTW voor boeken),
eventueel nog te vermeerderen met verzendkosten.
Art.No.: 42682
Direct leverbaar.

JAVANA®texi mäx SUNNY T-Shirt painter textielstift, 18-delig

Handige T-shirtmarkers van de firma Javana. Ideale textielmarker geschikt om op t-shirts en op andere lichtkleurige textielmaterialen te schrijven. Ook te gebruiken op zijde, batist, linnen, zelfs doeken.

Met stevige punt. De marker wordt gefixeerd door hem na het drogen te strijken. Watervast tot 60°C. Lichtbestendig en oplosmiddelvrij. Zeer goede textielmarker voor kinderen die creatief bezig willen zijn met textilien.

In prachtige Javana set, inhoud: 18 T-Shirt painters in de kleuren geel, huidskleur, karmijn, lichtblauw, violet, turkoois, lichtgroen, groen, bruin, grijs, zwart, neonoranje, neonpink en neongeel.

Ter informatie: Houd er alstublieft rekening mee dat vanwege de beperkte omvang van onzewinkels niet alle artikelen van de website ook in alle winkels op voorraad zijn. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om contact op te nemen met de winkel van uw keuze voordat u deze bezoekt, zodat we het product kunnen reserveren of bestellen.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.