Javana Tex Art marker

Javana Tex Art Marker met penseelpunt voor het beschilderen van appretuurvrije stoffen zoals katoen, batist, linnen, zijde en katoenmengsels. De 19 goed dekkende, briljante en lichtechte kleuren hoeven na het drogen niet gestreken (gefixeerd) te worden. Na het opdrogen zijn ze wasbaar tot 60 &d... Meer
inclusief 21% BTW (9% BTW voor boeken),
eventueel nog te vermeerderen met verzendkosten.
EUH208-5 Bevat 2-Octyl-2H-isothiazol-3-on, 5-Chlor-2-methyl-2H-isothiazol-3-on und 2-Methyl-2H-isothiazol-3-on (3:1). Kan een allergische reactie veroorzaken.
zwart
618
EUH208-5
Art.No.: 42085618
  € 2,61

Javana Tex Art Marker met penseelpunt voor het beschilderen van appretuurvrije stoffen zoals katoen, batist, linnen, zijde en katoenmengsels. De 19 goed dekkende, briljante en lichtechte kleuren

hoeven na het drogen niet gestreken (gefixeerd) te worden. Na het opdrogen zijn ze wasbaar tot 60 °C.

De markers (d 15 mm, 14,5 cm lang) zijn eenvoudig in gebruik en veelzijdig toe te passen. De vezelpunt maakt zowel in vlakken verven als ook fijne lijnen en contouren mogelijk, bijv. voor decors en ornamenten op T-shirts, tassen, overhemden, tafelkleden, servetten, paraplu's, enz. Voor fijne letters of voor het invullen van Engels borduurwerk. Met handleiding. Prijs per stuk.

Ter informatie: Houd er alstublieft rekening mee dat vanwege de beperkte omvang van onzewinkels niet alle artikelen van de website ook in alle winkels op voorraad zijn. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om contact op te nemen met de winkel van uw keuze voordat u deze bezoekt, zodat we het product kunnen reserveren of bestellen.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.