Caparol Capacryl hechtprimer

Capacryl hechtprimer van Caparol is een speciale witte grondverf voor kritische ondergronden. Universele, matte hechtlaag voor buiten en binnen op oude verf- en laklagen, hout, hard pvc, metalen, voorafgaand aan afwerkingen met andere producten. Capacryl is weerbestendig, heeft een uitermate goe... Meer
inclusief 21% BTW (9% BTW voor boeken),
eventueel nog te vermeerderen met verzendkosten.
Art.No.: 20913
Direct leverbaar.
EUH208-19 Bevat 1,2-Benzisothiazol-3(2H)-on, Gemisch aus: 5-Chlor-2-methyl-2H-isothiazol-3-on (EG nr.247-500-7) en 2-Methyl-2H-isothiazol-3-on (EG nr. 220-239-6) (3:1). Kan een allergische reactie veroorzaken.

Caparol Capacryl hechtprimer, Blik 750ml

Capacryl hechtprimer van Caparol is een speciale witte grondverf voor kritische ondergronden. Universele, matte hechtlaag voor buiten en binnen op oude verf- en laklagen, hout, hard pvc, metalen, voorafgaand aan afwerkingen met andere producten. Capacryl is weerbestendig, heeft een uitermate goed hechtend vermogen, werkt vullend, is schuurbaar, verloopt goed en is makkelijk te verwerken. Het is met water te verdunnen, milieuvriendelijk en geurarm.

Verkrijgbaar in een blik van 750ml. Prijs per blik.

Ter informatie: Houd er alstublieft rekening mee dat vanwege de beperkte omvang van onzewinkels niet alle artikelen van de website ook in alle winkels op voorraad zijn. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om contact op te nemen met de winkel van uw keuze voordat u deze bezoekt, zodat we het product kunnen reserveren of bestellen.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.
Voor het laatst
bekeken:
GERSTAECKER | Keramiplast modelleermassa Abig draaischijf tafelmodel