Canson Illustration tekenblok, 250g

Canson Illustration is speciaal ontwikkeld voor illustratie, striptekenen en Manga. Het 250 gram zware, zeer gladde papier is extra wit voor een superieur kleurcontrast. Ook bij een scan is het contrast uitzonderlijk hoog. Het papier is zuurvrij, krasvast, goed gumbaar en bestand tegen (spray)li... Meer
inclusief 21% BTW (9% BTW voor boeken),
eventueel nog te vermeerderen met verzendkosten.
Canson Illustration tekenblok, 250g, A4
Art.No.: 18217
Direct leverbaar.
  € 6,71

Canson Illustration tekenblok, 250g, A3
Art.No.: 18218
Direct leverbaar.
  € 12,34

Canson Illustration tekenblok, 250g, vel 50 x 65cm - 250g
Art.No.: 13327
Direct leverbaar.
  € 1,23
Minimum bestelaantal: 10

Canson Illustration is speciaal ontwikkeld voor illustratie, striptekenen en Manga. Het 250 gram zware, zeer gladde papier is extra wit voor een superieur kleurcontrast. Ook bij een scan is het contrast uitzonderlijk hoog. Het papier is zuurvrij, krasvast, goed gumbaar en bestand tegen (spray)lijm. Geschikt voor markers, potlood, stift, inkt en aquarel/waterverf. Het blok is gelijmd aan een korte zijde.

Formaat A4 of A3. Gewicht 250g. Inhoud 12 vel.

Prijs per blok.

Ter informatie: Houd er alstublieft rekening mee dat vanwege de beperkte omvang van onzewinkels niet alle artikelen van de website ook in alle winkels op voorraad zijn. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om contact op te nemen met de winkel van uw keuze voordat u deze bezoekt, zodat we het product kunnen reserveren of bestellen.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.