Ara acrylverf introductie set

Ara acrylverf introductie set

Ara Artist Acrylics zijn vervaardigd met 100% acrylemulsie en lichtechte pigmenten. Dit geeft een zachte, gladde acrylverf in intens briljante, verouderingsbestendige kleuren. De sterke hechting van de acrylbinder maakt deze verf geschikt voor vele doeleinden en ...
€ 37,39
* inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken),
eventueel nog te vermeerderen met verzendkosten.
Er zijn nog geen beoordelingen
Ara acrylverf introductie set
  € 37,39
Art.No.: 29924
Direct leverbaar.
600 ml
basisprijs 100 ml: € 6,23
  € 37,39*

Ara Artist Acrylics zijn vervaardigd met 100% acrylemulsie en lichtechte pigmenten. Dit geeft een zachte, gladde acrylverf in intens briljante, verouderingsbestendige kleuren.

De sterke hechting van de acrylbinder maakt deze verf geschikt voor vele doeleinden en ondergronden. De uiteindelijke glans kan worden bepaald met behulp van Ara mediums. Bij transparante kleuren staat de toevoeging "lake", en "extra" wordt toegevoegd als het gaat om traditionele kleuren die zijn gemaakt met lichtechte pigmenten. Een uitstekende kwaliteit acrylverf voor een aantrekkelijke prijs!

Introductieset met 6 flesjes 100ml Ara acrylverf, kleuren: A1 titaanwit, A10 citroengeel, B144 lichtrood oranje, A35 phthaloblauw, A74 ivoorzwart extra, C181 magenta. Prijs per set.

Recensies over het product
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.
U dient te zijn ingelogd, om een reactie te kunnen plaatsen.
* incl. btw., excl. verzendkosten