-10%
uit de folder!
Back to school aanbieding

da Vinci FIT SYNTHETICS penselen, Serie 4209

da Vinci FIT SYNTHETICS penselenset in doorzichtige etui met 3 penselen. Serie 4209 heeft door de ontwikkeling van een nieuwe synthetische vezel een universeel inzetbaar hobby/schoolpenseel kunnen ontwikkelen van hoge kwaliteit voor een uiterst gunstige prijs. De penselen nemen zeer goed verf ... Meer
€ 5,53
inclusief 21% BTW (9% BTW voor boeken),
eventueel nog te vermeerderen met verzendkosten.
Art.No.: 67-72777
Direct leverbaar.

da Vinci FIT SYNTHETICS penselen, Serie 4209, 3 penselen

da Vinci FIT SYNTHETICS penselenset in doorzichtige etui met 3 penselen. Serie 4209 heeft door de ontwikkeling van een nieuwe synthetische vezel een universeel inzetbaar hobby/schoolpenseel kunnen ontwikkelen van hoge kwaliteit voor een uiterst gunstige prijs. De penselen nemen zeer goed verf op en zijn, ook bij intensieve belasting vormvast. Een penseel dat door de uitstekende performance kan concurreren met penselen van echt haar, met als groot voordeel dat de synthetische haren zeker 2x zo lang meegaan.

De penselen zijn te gebruiken voor alle soorten verf op waterbasis: plakkaatverf, gouache, dekverf, aquarel, acryl en inkt. De houten steel is matgroen gelakt. De haren zijn gevat in een naadloze aluminium bus.

De set bevat 2 ronde penselen maat 4 en 8, en een plat penseel maat 8. Prijs per set.

Ter informatie: Houd er alstublieft rekening mee dat vanwege de beperkte omvang van onzewinkels niet alle artikelen van de website ook in alle winkels op voorraad zijn. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om contact op te nemen met de winkel van uw keuze voordat u deze bezoekt, zodat we het product kunnen reserveren of bestellen.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.