NIEUW
Schmincke | Artists' pastel ○ Random Grey — Limited Edition 2023

Schmincke | Artists' pastel ○ Random Grey — Limited Edition 2023

Deze unieke grijskleur wordt samengesteld uit pigmentresten die overblijven bij de reguliere productie van pastels en verven. De kleurschakering ontstaat willekeurig en kan niet worden nagemaakt — OP = OP! Meer
inclusief 21% BTW (cq. 9% BTW),
exclusief verzendkosten.
Art.No.: 66764960
Direct leverbaar.

Met het oog op duurzaamheid stelt Schmincke elk jaar een unieke grijskleur samen uit pigmentresten die overblijven bij de reguliere productie van haar pastels en verven. De kleurschakering ontstaat willekeurig door het mengen van de verschillende pigmenten en kan niet worden nagemaakt.

TIP! Omdat de pigmentmix niet fijn wordt gewreven tijdens de pastelproductie, kunnen er sprenkeltjes van de originele pigmenten zichtbaar zijn. Dat geeft deze Artists' pastel ○ Random Grey — Limited Edition 2023 een extra en unieke random component!

OP = OP!

Prijs per pastel.

Ter informatie: Houd er rekening mee dat vanwege de beperkte omvang van onze winkels niet alle artikelen van de website ook in alle winkels op voorraad zijn. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij je aan om contact op te nemen met de winkel die je wilt bezoeken, zodat we het product kunnen reserveren of bestellen.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.