MUSEO® | Workstation tafelezel

Met 4 verstelbare buigingstrapjes is de MUSEO Workstation tafelezel heel handig. Deze speciale tafelezel heeft een formaat van 75 cm x 50 cm en 36 cm x 47 cm. Prima geschikt ook voor ondergronden in A2 formaten. Meer
€ 22,61
inclusief 21% BTW (cq. 9% BTW),
exclusief verzendkosten.
Onze ezels worden voortdurend verbeterd en geoptimaliseerd. Daardoor kunnen de feitelijke uitvoeringen ... Meer Onze ezels worden voortdurend verbeterd en geoptimaliseerd. Daardoor kunnen de feitelijke uitvoeringen enigzins afwijken van de beschreven specificaties. De opgegeven gewichten en afmetingen zijn indicatief!
Art.No.: 61-46844 
Direct leverbaar.
extra info
formaat: 36 cm x 47 cm
gewicht: 1,2 kg
aantal
1 stuk
-16%
€ 22,61
€ 18,95
-16%
-
+

Art.No.: 61-33880 
Direct leverbaar.
extra info
formaat: 72 cm x 50 cm
gewicht: 3,5 kg
aantal
1 stuk
-21%
€ 31,78
€ 24,95
-21%
-
+

MUSEO Workstation. De praktische tafelezel voor het tekenen en schilderen. Met 4 verstelbare buigingstrapje. De tafelezel is leverbaarin verschillende formaten (75 cm x 50 cm en 36 cm x 47 cm).Ook prima geschikt is voor ondergronden met A2 formaten.

Inclusief antislip dopjes om het verschuiven te voorkomen. Het ezelframe is van geolied beukenhout, solide verwerkt. De ideale begeleider voor alle kunstschilders. Laat zich heel makkelijk samenvouwen om weg te zetten. Gewicht ca. 3,5 kg resp. 1,2 kg.

Ter informatie: Houd er rekening mee dat vanwege de beperkte omvang van onze winkels niet alle artikelen van de website ook in alle winkels op voorraad zijn. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij je aan om contact op te nemen met de winkel die je wilt bezoeken, zodat we het product kunnen reserveren of bestellen.
Een beoordeling schrijven
piet
Het bord is erg dun en trekt snel krom.
Karin
Ik gebruik de tafelezel voor mijn hobby Diamond painting. Ideaal. Veel minder last van nek en schouders.
Atelier
Deze tekenbord is ideaal voor de tekenaars/schilders onder ons.
Niet te zwaar, niet te licht en vooral belangrijk niet te duur.
Wij hebben er nu 12 bij ons in het atelier staan en gebruiken ze dagelijks.
www.ateliersierhuisvanroij.com