MINERVA schuurplankje

Het schuurplankje van MINERVA: een klassiek hulpmiddeltje om een spitse punt of scherpe rand aan potloden, houtskool en krijt te slijpen. Met 4 strookjes schuurpapier, grof en fijn. Steeds opnieuw te gebruiken met schuurpapier naar eigen keuze. Meer
inclusief 21% BTW (cq. 9% BTW),
exclusief verzendkosten.
Art.No.: 55162
Direct leverbaar.

Met het klassieke schuurplankje van MINERVA slijpt u een spitse punt of een scherpe rand aan potloden, houtskool en krijt. Inclusief 4 strookjes schuurpapier, grof en fijn.

U kunt het schuurpapier eenvoudig vervangen door smalle strookjes van vellen schuurpapier van uw keuze te scheuren en deze in het schuurplankje vast te klemmen.

Het handvat heeft een oogje, zodat u het niet enkel aan een haakje op kunt hangen, maar ook met een touwtje aan uw tekenbord vast kunt maken.

De productspecificaties van het schuurplankje van MINERVA:

  • totale lengte: ca. 21 cm
  • lengte van het slijpoppervlak: ca. 7,5 cm
  • inclusief 4 strookjes schuurpapier
  • steeds opnieuw te gebruiken met schuurpapier naar keuze
  • met ophangoog
Ter informatie: Houd er rekening mee dat vanwege de beperkte omvang van onze winkels niet alle artikelen van de website ook in alle winkels op voorraad zijn. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij je aan om contact op te nemen met de winkel die je wilt bezoeken, zodat we het product kunnen reserveren of bestellen.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.