tot -10%
Zomer aanbieding

Lascaux Structura structuurpasta

Structura van Lascaux is een uiterst fijne en extreem lichte structuurpasta . De pasta is geschikt voor nagenoeg alle dragers en veelzijdig toepasbaar. Het kan gebruikt worden als schilderondergrond, en worden gekleurd met alle Lascaux verf. Geeft naar gebruik zachte, fluweelachtige structure... Meer
inclusief 21% BTW (9% BTW voor boeken),
eventueel nog te vermeerderen met verzendkosten.
Lascaux Structura structuurpasta, pot 250ml, Mineral Grey
Art.No.: 20301
Direct leverbaar.
EUH208-1 Bevat 1,2-Benzisothiazol-3(2H)-One. Kan een allergische reactie veroorzaken.
  € 19,11
100 ml: € 7,64

-10%
Lascaux Structura structuurpasta, pot 1L, Mineral Grey
Art.No.: 84-20303
Direct leverbaar.
EUH208-1 Bevat 1,2-Benzisothiazol-3(2H)-One. Kan een allergische reactie veroorzaken.
  € 44,42 € 49,36
1 l: € 44,42

Structura van Lascaux is een uiterst fijne en extreem lichte structuurpasta. De pasta is geschikt voor nagenoeg alle dragers en veelzijdig toepasbaar. Het kan gebruikt worden als schilderondergrond, en worden gekleurd met alle Lascaux verf. Geeft naar gebruik zachte, fluweelachtige structuren of stevige impasto’s. De structuurpasta is duurzaam, lichtecht, goed schuurbaar, hecht uitstekend en droogt hard elastisch op.

Structura kan als ondergrond direct of verdund met water worden aangebracht, of worden gemengd met Lascaux Primer, Gesso of Studio Wit. Sterk absorberende ondergronden moeten eerst worden geïsoleerd: met 1:1 tot 1:4 met water verdund Lascaux Medium 1, Transparantlak 1 glans of Hydrogrond. Aanbevolen wordt om dikke, pasteuze lagen in meerdere bewerkingen aan te brengen om de droogtijd te verkorten. Structura kan naar believen worden overgeschilderd. Voor transparante lagen zijn Lascaux Artist, Studio, Aquacryl en olieverf geschikt.

Structura van Lascaux is verkrijgbaar in 3 kleuren:

  • natural
  • mineral grey
  • black earth
  • inhoud 250ml en 1 liter.

Prijs per stuk.

Ter informatie: Houd er alstublieft rekening mee dat vanwege de beperkte omvang van onzewinkels niet alle artikelen van de website ook in alle winkels op voorraad zijn. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om contact op te nemen met de winkel van uw keuze voordat u deze bezoekt, zodat we het product kunnen reserveren of bestellen.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.