Lascaux Retarder Ultra droogtijd-vertrager

Het droogproces van acrylverf laat zich met Lascaux Retarder Ultra tot 6x verlengen. Dit is optimaal voor nat in nat technieken of om een gelijkmatig en subtiel verfverloop te creëren. De kleurtoon wordt door Lascaux Retarder Ultra niet beïnvloed, de invloed op de viscositeit van de ve... Meer
inclusief 21% BTW (9% BTW voor boeken),
eventueel nog te vermeerderen met verzendkosten.
Art.No.: 23312
Direct leverbaar.
GHS07 - Schadelijk
WAARSCHUWING H319 Veroorzaakt ernstige oogirritatie. EUH208-1 Bevat 1,2-Benzisothiazol-3(2H)-One. Kan een allergische reactie veroorzaken.

Lascaux Retarder Ultra droogtijd-vertrager, pot 250ml

Het droogproces van acrylverf laat zich met Lascaux Retarder Ultra tot 6x verlengen. Dit is optimaal voor nat in nat technieken of om een gelijkmatig en subtiel verfverloop te creëren. De kleurtoon wordt door Lascaux Retarder Ultra niet beïnvloed, de invloed op de viscositeit van de verf is gering. Ideaal voor het schilderen in de vrije natuur.

Verkrijgbaar in een fles van 85ml, of een pot 250ml. Prijs per stuk.

Ter informatie: Houd er alstublieft rekening mee dat vanwege de beperkte omvang van onzewinkels niet alle artikelen van de website ook in alle winkels op voorraad zijn. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om contact op te nemen met de winkel van uw keuze voordat u deze bezoekt, zodat we het product kunnen reserveren of bestellen.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.