Lascaux Medium 2 mat

Lascaux Medium 2 mat maakt Lascaux acrylverf matter. Met water verdund aangebracht op aquarelpapier vermindert het absorptievermogen en vergemakkelijkt het uitwassen. Bij sterk verdunde verf verhoogt de toevoeging van Medium 2 het bindmiddelgehalte en de consistentie. Uitstekend voor glaceertech... Meer
inclusief 21% BTW (9% BTW voor boeken),
eventueel nog te vermeerderen met verzendkosten.
Lascaux Medium 2 mat, fles 250ml
Art.No.: 20655
Direct leverbaar.
EUH208-1 Bevat 1,2-Benzisothiazol-3(2H)-One. Kan een allergische reactie veroorzaken.
  € 16,97
100 ml: € 6,79

Lascaux Medium 2 mat, fles 1L
Art.No.: 20656
Direct leverbaar.
EUH208-1 Bevat 1,2-Benzisothiazol-3(2H)-One. Kan een allergische reactie veroorzaken.
  € 42,01

Lascaux Medium 2 mat maakt Lascaux acrylverf matter. Met water verdund aangebracht op aquarelpapier vermindert het absorptievermogen en vergemakkelijkt het uitwassen. Bij sterk verdunde verf verhoogt de toevoeging van Medium 2 het bindmiddelgehalte en de consistentie. Uitstekend voor glaceertechnieken.

Medium 2 is ook zeer geschikt voor transparante lagen op beton en kan met Lascaux acrylverf worden ingekleurd. Ook geschikt om katoenen en linnen doeken voor te lijmen.

Medium 2 is gebaseerd op hetzelfde bindmiddel als Lascaux Aquacryl en derhalve niet geschikt als eind- of slotvernis omdat het in water oplosbaar blijft en niet krasvast wordt.

Verkrijgbaar in een fles van 250ml of 1 liter. Prijs per fles.

Ter informatie: Houd er alstublieft rekening mee dat vanwege de beperkte omvang van onzewinkels niet alle artikelen van de website ook in alle winkels op voorraad zijn. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om contact op te nemen met de winkel van uw keuze voordat u deze bezoekt, zodat we het product kunnen reserveren of bestellen.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.