Hahnemühle the ZigZag book

Oneindige ontwerpmogelijkheden op deze 18, tot een accordeon gevouwen, pagina's v.h. fijnste aquarelpapier. 300 g/m², fijnkorrelige oppervlakte. Voor alle nat-schildertechnieken. Waterafwijzende kaft. Ideaal voor Urban Sketchers/onderweg schilderen. Meer
inclusief 21% BTW (9% BTW voor boeken),
eventueel nog te vermeerderen met verzendkosten.
afmeting
A6, 10,5 cm x 14,8 cm
Art.No.: 54972
Direct leverbaar.
 
€ 12,36

afmeting
A5, 14,8 cm x 21 cm
Art.No.: 54973
Direct leverbaar.
 
€ 19,83

afmeting
5 cm x 5 cm
Art.No.: 54974
Direct leverbaar.
 
€ 6,37

afmeting
14 cm x 14 cm
Art.No.: 54975
Direct leverbaar.
 
€ 17,60

Oneindige ontwerpmogelijkheden maken deze 18, tot een accordeon gevouwen, pagina's van het fijnste aquarelpapier mogelijk: of het nu een giraf met de langste hals is, het breedste panoramabeeld of een stripverhaal, alles is mogelijk met dit The ZigZag book. Het aquarelpapier met fijnkorrelige oppervlakte op zowel de voor- als achterzijde is voor alle natte technieken met penseel of potlood bij uitstek geschikt. Een gewicht van 300 g/m², zorgt voor stabiliteit. Kleuren blijven prachtig op de oppervlakte en laten zich licht afnemen. Maskeerstiften en maskingtapes laten zich zonder problemen verwijderen. Gummen is dankzij de oppervlakteverlijming probleemloos mogelijk. De vochtafwerende kaft met royale overlap en linnenachtige structuur, beschermt uw werk tegen invloeden van buitenaf. Een rode rubberen band sluit het aquarelboek zorgvuldig en maakt het tot een echte blikvanger. De op de achterkant ingedrukte haan benadrukt de exclusiviteit van deze creatieve Leporello. Ideaal voor Urbansketchers en allen die onderweg graag schilderen en tekenen.

Het HAHNEMÜHLE the ZigaZag book in een overzicht:

  • 18 gevouwen zijden voor panorama-formaten en stripverhalen
  • Hoge kwaliteit aquarelpapier
  • 300 g/m²
  • Fijnkorrelige oppervlakte
  • Voor alle nattechnieken
  • Waterafstotende cover

Verkrijgbaar in quadratische en staande formaten.

Ter informatie: Houd er alstublieft rekening mee dat vanwege de beperkte omvang van onzewinkels niet alle artikelen van de website ook in alle winkels op voorraad zijn. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om contact op te nemen met de winkel van uw keuze voordat u deze bezoekt, zodat we het product kunnen reserveren of bestellen.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.