-7%
prijsverlaging
GERSTAECKER | Spuitlijm — permanent

GERSTAECKER | Spuitlijm — permanent

Spraylijm van Gerstaecker voor duurzame verbindingen. Eenmaal vastgelijmde delen kunnen niet meer zonder restanten worden losgehaald, maar zijn nog te corrigeren binnen 5 minuten. Deze zuurvrije en pH-neutrale lijm is kleurloos, UV-bestendig, verkleurt niet, golft niet en drukt niet door. ... Meer
€ 11,78
inclusief 21% BTW (cq. 9% BTW),
exclusief verzendkosten.
Art.No.: 98-22190
Direct leverbaar.
Ontvlambaar Schadelijk Milieugevaarlijk
GEVAAR H222 Zeer licht ontvlambare aerosol. H229 Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. H315 Veroorzaakt huidirritatie. H336 Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. H411 Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Gerelateerde producten

-7%
prijsverlaging
-14%
vanaf  € 2,95 € 3,44
tot -3%

GERSTAECKER | Spuitlijm — permanent, spuitbus 400 ml

Spraylijm van Gerstaecker voor duurzame verbindingen. Eenmaal vastgelijmde delen kunnen niet meer zonder restanten worden losgehaald, maar zijn nog te corrigeren binnen 5 minuten. Deze zuurvrije en pH-neutrale lijm is kleurloos, UV-bestendig, verkleurt niet, golft niet en drukt niet door. Styroppor verdraagzaam. Het spuitbeeld is fijn, nauwkeurig begrensd en verstelbaar.

Ideaal voor het duurzaam bevestigen van folies, posters, drukwerk, tekeningen, kaarten, enz. – Verkrijgbaar in 400 ml spuitbus. Prijs per bus.

Ter informatie: Houd er rekening mee dat vanwege de beperkte omvang van onze winkels niet alle artikelen van de website ook in alle winkels op voorraad zijn. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij je aan om contact op te nemen met de winkel die je wilt bezoeken, zodat we het product kunnen reserveren of bestellen.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.