-10%
uit de folder!
Zomeractie

GERSTAECKER | Gelmedium

Deze melkwitte gel kan met alle gebruikelijke acrylverven worden gemengd zonder dat het de consistentie van de verf verandert. Gerstaecker schildergel droogt glashelder op tot een elastische, niet vergelende en verouderingsbestendige film. Gemengd met acrylverf verhoogt het de glans, de kleurdie... Meer
€ 26,43
inclusief 21% BTW (9% BTW voor boeken),
eventueel nog te vermeerderen met verzendkosten.
-10%
GERSTAECKER | Gelmedium, pot 1000 ml, glanzend, glans
Art.No.: 64-24137
Direct leverbaar.
EUH208-18 Bevat Benzisothiazolinone, Chloromethylisothiazolinone en Methylisothiazolinone. Kan een allergische reactie veroorzaken.
 
€ 23,78
€ 26,43

-10%
GERSTAECKER | Gelmedium, pot 1000 ml, zijdemat, zijdemat
Art.No.: 64-24136
Direct leverbaar.
EUH208-18 Bevat Benzisothiazolinone, Chloromethylisothiazolinone en Methylisothiazolinone. Kan een allergische reactie veroorzaken.
 
€ 24,70
€ 27,44

Deze melkwitte gel kan met alle gebruikelijke acrylverven worden gemengd zonder dat het de consistentie van de verf verandert. Gerstaecker schildergel droogt glashelder op tot een elastische, niet vergelende en verouderingsbestendige film. Gemengd met acrylverf verhoogt het de glans, de kleurdiepte en de transparantie. Zeer geschikt om voor glaceerlagen aan te brengen (gel goed mengen met een klein beetje verf, vervolgens dun opbrengen).

Verkrijgbaar in een pot van 1000ml, glanzend of zijdemat. Prijs per pot.

Ter informatie: Houd er alstublieft rekening mee dat vanwege de beperkte omvang van onzewinkels niet alle artikelen van de website ook in alle winkels op voorraad zijn. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om contact op te nemen met de winkel van uw keuze voordat u deze bezoekt, zodat we het product kunnen reserveren of bestellen.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.