JAVANA®texi mäx SUNNY T-Shirt painter textielstift

Handige T-shirtmarkers van de firma Javan a. Ideale textiel marker geschikt om op t-shirts en op andere lichtkleurige textielmaterialen te schrijven. Ook te gebruiken op zijde, batist, linnen, zelfs doeken. Met stevige punt. De marker wordt gefixeerd door hem na...
€ 26,39
* inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken),
eventueel nog te vermeerderen met verzendkosten.
Er zijn nog geen beoordelingen
Kreul Kreul Kreul
JAVANA®texi mäx SUNNY T-Shirt painter textielstift 18-delig
  € 26,39
EUH208-2
Art.No.: 42682
Direct leverbaar.
  € 26,39*

Legende
EUH208-2 Bevat een mix van: 5-Chlor-2-methyl-2H-isothiazol-3-on (EGnr. 247-500-7) en 2-Methyl-2H-isothiazol-3-on (EG nr. 220-239-6) (3:1). Kan een allergische reactie veroorzaken.

Handige T-shirtmarkers van de firma Javana. Ideale textielmarker geschikt om op t-shirts en op andere lichtkleurige textielmaterialen te schrijven. Ook te gebruiken op zijde, batist, linnen, zelfs doeken.

Met stevige punt. De marker wordt gefixeerd door hem na het drogen te strijken. Watervast tot 60°C. Lichtbestendig en oplosmiddelvrij. Zeer goede textielmarker voor kinderen die creatief bezig willen zijn met textilien.

In prachtige Javana set, inhoud: 18 T-Shirt painters in de kleuren geel, huidskleur, karmijn, lichtblauw, violet, turkoois, lichtgroen, groen, bruin, grijs, zwart, neonoranje, neonpink en neongeel.

Recensies over het product
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.
U dient te zijn ingelogd, om een reactie te kunnen plaatsen.
* incl. btw., excl. verzendkosten