PULSAR Strohseide® assortiment, unikleur
tot -30%
PULSAR Strohseide® assortiment, unikleur

PULSAR Strohseide® assortiment, unikleur

Pulsar Strohseide® assortiment unikleur van het merk PULSAR Strohseide® is milieuvriendelijk geproduceerd en uitermate geschikt verwerkt. pulsar Naturprodukte GmbH is een bedrijf dat zich sinds meer dan 20 jaar met Kozo-celstof bezig houdt. Kozo-celstof is de...
€ 17,20 € 12,04
* inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken),
eventueel nog te vermeerderen met verzendkosten.
Er zijn nog geen beoordelingen
-30%
PULSAR Strohseide® assortiment, unikleur verpakking met 20 blad
  € 12,04 € 17,20
Art.No.: 9-11469
Direct leverbaar.
  € 12,04* € 17,20

Pulsar Strohseide® assortiment unikleur van het merk PULSAR Strohseide® is milieuvriendelijk geproduceerd en uitermate geschikt verwerkt.

pulsar Naturprodukte GmbH is een bedrijf dat zich sinds meer dan 20 jaar met Kozo-celstof bezig houdt. Kozo-celstof is de ideale grondstof voor de Papiere Strohseide®. Modernste technologieën en innovatieve wetenschappelijke methoden maken het mogelijk om - op biologische en milieuvriendelijke manier- de natuurlijke resources in de productie van strozijde te gebruiken. Door het opbrengen van waterdruppels ontstaat tijdens de productie een lichtporeus patroon. Pulsar Strohseide® assortiment unikleur bestaat uit 100 % moerbeiboom en is daarom extreem stabiel en scheurvast.

De gebruiksmogelijkheden voor pulsar Strohseide® strozijde zijn zeer veelvuldig: uitstekend decoratiemateriaal om boeken, cadeaus en kartonnages te verfraaien, om lampen te bespannen en is goed geëigend als paravent decor materiaal.

Deze strozijde van pulsar strohzijde®, assortiment unikleur, 25 g/m2, biedt een grote kleurenvariatie: wit, natuur, zand, hortensia, geel, oranje, lippenstift roze, pink, rood, bordeaux, marineblauw, briljantblauw, granny, dennengroen, terracotta, grijs, donkerpaars, mosgroen, bruin, donkergeel.

Beschikbaar is dit assortiment unikleur in 20 losse vellen, formaat 50 cm x 70 cm.

Recensies over het product
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.
U dient te zijn ingelogd, om een reactie te kunnen plaatsen.
Klanten kochten tevens deze producten
* incl. btw., excl. verzendkosten