SCHMINCKE HORADAM® AQUARELL kostbare halfedelsteen - speciale editie

SCHMINCKE HORADAM® AQUARELL kostbare halfedelsteen - speciale editie

Met deze gelimiteerde speciale editie van halfedelstenen presenteert Schmincke drie aquarelkleuren die er nog nergends hebben bestaan. Zo absoluut uniek en voor liefhebbers een onmisbaar must-hve product. Beperkt verkrijjgbaar, tubes van 5 ml.
€ 8,32
* inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken),
eventueel nog te vermeerderen met verzendkosten.
Er zijn nog geen beoordelingen
Schmincke Schmincke Schmincke
ruwe opalier
803
PG 5
5 ml
basisprijs 100 ml: € 166,40*
Art.No.: 20100803
€ 8,32*
lapis lazuli
804
PG 5
5 ml
basisprijs 100 ml: € 166,40*
Art.No.: 20100804
€ 8,32*
groene profier
805
PG 5
5 ml
basisprijs 100 ml: € 166,40*
Art.No.: 20100805
€ 8,32*
Legende
PG
prijsgroep

Schilderen met kleuren die al in het ouderdom worden gebruikt en gemaakt uit kostbare halfedelstenen, dat is zeker een speciale ervaring voor elke kunstenaar. Na een lange experimenteerperiode konden er succesvol drie bijzondere kleuren worden gerecepteerd: lapis lazuli, rode opaliet en groene porfier. Met deze gelimiteerde specialeditie van halfedelstenen presenteert Schmincke drie aquarelverf specials die er nog nooit eerder hebben bestaan. Ze zijn zo uniek en dus juist voor liefhebber een absoluut must-have. Het oorspronkelijke karakter van de kleuren maakt dit aquarel trio vooral optimaal geschikt voor landschap en natuur schildering. Gebaseerd op steen zijn alle drie kleuren uitstekend lichtecht (5 sterren), licht gegranuleerd en qua kleureffect ietsje sterker gedimd als men het kent van chemisch geproduceerde kleuren. De halfedelsteen kleuren zijn gelimiteerd en alleen maar in tubes van 5 ml .

SCHMINCKE HORADAM® AQUARELL kostbare halfedelsteen specialeditie – overzicht productdetails:

  • Lapis lazuli: afkomstig uit Chili, wordt de lapis lazuli zeer duur en gecompliceerd geproduceerd en tot fijnste pigmenten vermalen. Deze halfedelsteen hoort bij de oudste sieraden en pigmentruw stenen en ontvangt bij HORADAM® Aquarell een donkerblauw, afgevlakt, half geblaseerd karakter.
  • Groene porfier: halfedelsteen afkomstig van de Côte d’Azur (Frankrijk) , hoort de groene porfier bij de groep groenaarden en wordt sinds lange tijd minder gezien als sierad, maar meer als pigmentsteen gebruikt. Produceert een olijfgroen, afgevlakt en half laseerend karakter.
  • Rode opalier: wordt in Arizona (VS), als halfedelsteen gewonnen. De rode opalier is de eerste stap tot sieraadsteen opaal; een lichte, warme roodbruine aquarelkleur met half laseerend karakter.
Recensies over het product
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.
U dient te zijn ingelogd, om een reactie te kunnen plaatsen.
Klanten kochten tevens deze producten
* incl. btw., excl. verzendkosten