12                  WIN! een
sep            
Promarker 6-set


 19                  WIN! een ticket
sep             voor de LIVE workshop bij Artifac


  8                    LIVE workshop bij Artifac

okt             met Julia Henze
Volg de Winsor & Newton journey op de kanalen van Gerstaecker, Julia Henze en Urban Sketchers Nederland en ga samen met ons mee op reis en tag jouw posts en  stories met 
#WinsorJourney
, #WinsorandJulia #usknl & #gerstaecker_nl
Klaar voor een kleurrijke zomer!
Reis jij met ons mee? 


Vrije tijd, mooi weer en verrassende nieuwe plekken. De zomermaanden zijn perfect om erop uit te trekken én tijd te maken voor je favoriete hobby. Na alle beperkingen van de afgelopen periode kunnen we niet wachten om weer op pad te gaan. Gerstaecker en Winsor & Newton nodigen je graag uit voor een creatief avontuur! 

Het is één van de grootste inspiratiebronnen voor kunstenaars - reizen en de wereld ontdekken. Vaak zijn het kleine momenten die een onvergetelijke indruk achterlaten. Dat prachtige middeleeuwse kerkje, een vlinder die een glimp van zijn schoonheid laat zien, de stralen van de ondergaande zon... schetsen is een geweldige manier om je even helemaal onder te dompelen in het moment en je bewust te zijn van de omgeving. En wat is er nou leuker dan je belevenissen te vereeuwigen op papier? Een reisdagboek bijhouden, schetsen in de buitenlucht, een snelle aquarel - lukt het jou om het moment te vangen? Schetsen en schilderen ‘on the go
— alles wat je nodig hebt

Gerstaecker & Winsor & Newton laten je kennismaken met de beste materialen voor indoor én outdoor tekenen en schilderen. Handige en draagbare materialen die je gemakkelijk in je koffer, backpack of fietstas stopt en die na gebruik zo weer op te bergen zijn. Daarbij hebben we toffe winacties én nodigen we je uit om jouw onvergetelijke momenten online te delen. 

Samen met de inspirerende kunstenaar Julia Henze, Urban Sketchers Nederland en onze online community maken we deze creatieve reis tot een onvergetelijke en leerzame ontdekkingstocht. We hebben interactieve events, live-streams en tutorials op het programma staan, waarin je nieuwe vaardigheden leert en je je kunt verbinden met andere kunstenaars en creatievelingen. Zo inspireren we elkaar en delen we de beste locaties, tips & tricks!Waar gaat jouw reis jij naartoe?

Of je nu naar verre oorden trekt, vakantie viert in eigen land of je vrije tijd het liefst doorbrengt op het terras van het koffietentje om de hoek - op elke reis, klein of groot, valt van alles te ontdekken als je met een frisse blik naar de wereld kijkt. Op reis vanuit je luie stoel? Zelfs dat is mogelijk! Pak bijvoorbeeld Google maps streetview erbij en zet jezelf neer op een inspirerende locatie. Rome, Berlijn of Ibiza, je hoeft er niet geweest te zijn om een prachtige sfeerimpressie te maken. 

Reizen en duurzaamheid gaan steeds vaker hand in hand, dus wellicht pak je dit jaar de fiets of de trein om je bestemming te bereiken. Ook Winsor & Newton draagt graag bij aan een prettige leefomgeving. Daarom houden we bij de selectie van grondstoffen, de productie van verf en het ontwerp van verpakkingen rekening met mens en milieu. We hebben een aantal mooie nieuwe producten in petto, die niet mogen ontbreken op een duurzame reis.

Deel jouw favoriete plek of stuur een kaartje!

Heb jij een toffe locatie ontdekt, een meesterwerk gemaakt of leuke ideeën voor nieuwe technieken? We nodigen je van harte uit om ze met ons en de wereld te delen! Post je creaties en voorzie ze van onze speciale Instagram-stamp. Of maak van je tekening een echte ansichtkaart die je naar je familie of vrienden stuurt. Zo blijft iedereen op de hoogte van jouw creatieve avontuur en heb je meteen een leuk souvenir! Lees exclusieve interviews met Urban Sketchers!


Over Julia Henze

Julia Henze is illustrator en Urban Sketcher met een voorliefde voor markers, aquarel, gouache en vrolijke felle kleuren.

Tijdens deze reis kom je niet alleen op nieuwe plekken maar leer je meer over verschillende materialen, kan je materialen winnen van Winsor & Newton én ontmoet je collega-sketchers.
Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief óf volg Julia, Winsor & Newton, Urban Sketchers en Gerstaecker op Instagram!