DERWENT | XL Charcoal houtskool-set tekenmedium´

Deze set gekleurde houtskoolpotloden in blokvorm Charcoal XL van Derwent combineert houtskool met de beste kleurpigmenten. Dit zorgt voor diepte in houtskoolschetsen. De DERWENT Charcoal XL potloden zijn van nature met water vermengbaar. De set met deze houtskoolpotloden zijn in volgende k... Meer
inclusief 21% BTW (9% BTW voor boeken),
eventueel nog te vermeerderen met verzendkosten.
Art.No.: 31612
Direct leverbaar.

Deze set gekleurde houtskoolpotloden in blokvorm Charcoal XL van Derwent combineert houtskool met de beste kleurpigmenten. Dit zorgt voor diepte in houtskoolschetsen. De DERWENT Charcoal XL potloden zijn van nature met water vermengbaar. De set met deze houtskoolpotloden zijn in volgende kleuren verkrijgbaar: oker, roodbruin, violet, sepia, zwart en wit. De blokpotloden met formaat 20 mm x 20 mm x 60 mm zijn verkrijgbaar in metalen etuis met 6 blokken.

Ter informatie: Houd er alstublieft rekening mee dat vanwege de beperkte omvang van onzewinkels niet alle artikelen van de website ook in alle winkels op voorraad zijn. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om contact op te nemen met de winkel van uw keuze voordat u deze bezoekt, zodat we het product kunnen reserveren of bestellen.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.