SOLO GOYA Fijnste olieverf

SOLO GOYA Fijnste olieverf overtuigt door uitstekende soepelheid en opmerkelijke briljans. Van hoge pigemntenconcentratie en boeterachtige consistentie. Verkrijgbaar in talrijke kleuren in verschillende tubes /inhoud. Meer
inclusief 21% BTW (9% BTW voor boeken),
eventueel nog te vermeerderen met verzendkosten.
Milieugevaarlijk
WAARSCHUWING H410 Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. EUH208-10 Bevat Terpentineolie. Kan een allergische reactie veroorzaken. H411 Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. EUH208-4 Bevat Cobaltbis(2-ethylhexanoat). Kan een allergische reactie veroorzaken.

Legenda

dekkend dekkend transparant transparant half transparant half transparant half dekkend half dekkend zeer goede lichtechtheid zeer goede lichtechtheid pg Deze verf is, afhankelijk van de gebruikte pigmenten, onderverdeeld in verschillende prijsgroepen / series.
Ultramarijnblauw licht
522
transparant
pg 1
EUH208-10
tube 20ml
Art.No.: 20070522
100 ml: € 14,00
  € 2,80

Solo GOYA olieverf wordt gemaakt in Duitslands 1e en daarmee oudste olieverffabriek C. Kreul (sinds 1838). Voor serie 750 is eeuwenoude ervaring en actuele kennis van verftechnieken gecombineerd. Alleen zorgvuldig geselecteerde pigmenten en goed drogende harsvrije oliën worden gebruikt bij het maken van de goya olieverf.

De kleuren zijn rijk, boterzacht en smeuïg, onderling goed mengbaar, lichtecht en briljant. Zowel de veeleisende kunstschilder als de hobbyist zullen de goede prijs-kwaliteitverhouding weten te waarderen.

Het volledige palet van 48 kleuren is verkrijgbaar in 20 ml (tube maat 07), 55 ml (tube maat 10) of 290 ml (tube maat 14). Prijs per stuk.

Ter informatie: Houd er alstublieft rekening mee dat vanwege de beperkte omvang van onzewinkels niet alle artikelen van de website ook in alle winkels op voorraad zijn. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om contact op te nemen met de winkel van uw keuze voordat u deze bezoekt, zodat we het product kunnen reserveren of bestellen.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.