SCHMINCKE® Aqua aquarel maskeerstift

SCHMINCKE® Aqua maskeerstift is een weerverwijderbare maskeevloestof voor gedetailleerde uitsparingen. Aquarelverf hecht niet op de met maskeervloeistof bewerkte plekjes. Na droging kan de maskeervloeistof weer heel zachtjes worden verwijderd. Meer
inclusief 21% BTW (9% BTW voor boeken),
eventueel nog te vermeerderen met verzendkosten.
SCHMINCKE® Aqua aquarel maskeerstift, 25 ml, neutraal, neutraal
Art.No.: 23448
Direct leverbaar.
  € 6,58
100 ml: € 26,32

SCHMINCKE® Aqua aquarel maskeerstift, 25 ml, blauw, blauw
Art.No.: 23449
Direct leverbaar.
  € 6,58
100 ml: € 26,32

SCHMINCKE® Aqua aquarel maskeerstift, 100 ml, neutraal
Art.No.: 21821
Direct leverbaar.
  € 15,77
100 ml: € 15,77

SCHMINCKE® Aqua aquarel maskeerstift, 100 ml, blauw
Art.No.: 21822
Direct leverbaar.
  € 15,77
100 ml: € 15,77

Handig hulpmiddel voor aquarelverf. Een verwijderbare maskeervloeistof van Schmincke speciaal voor het uiutsparen van details of gedetaillerde lijnen in aquarelschilderwerk. Alleen de plekjes die wilt uitsparen worden met deze stift voorgetekend. Tijdens het overschilderen met aquarelverf hecht de verf niet op de met maskeervloeistof bewerkte gedeelten.

Daarna de maskeervloeistof laten drogen en niet langer dan maximaal 48 uur op het aquarelpapier laten zitten. Verwijderen door zacht adwrijven met een vinger of een zachte gum zonder het papier te beschadigen. Ook geschikt om een heel dunne aquarel penseel of airbrush te gebruiken.

Let op: de maskeerstift a.u.b. alleen op droge ondergronden gebruiken.

De SCHMINCKE® Aqua aquarel maskeerstift is verkrijgbaar als stift met maskeervloeistof in neutrale of blauwe kleu, 25 ml en 100 ml. Prijs per stuk.

Ter informatie: Houd er alstublieft rekening mee dat vanwege de beperkte omvang van onzewinkels niet alle artikelen van de website ook in alle winkels op voorraad zijn. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om contact op te nemen met de winkel van uw keuze voordat u deze bezoekt, zodat we het product kunnen reserveren of bestellen.
Gerelateerde producten
Een beoordeling schrijven
Werkt redelijk. Alleen als je hem poosje niet gebruikt is inhoud niet meer vloeibaar en kun je deze dus niet meer gebruiken.