Canson Figueras schilderpapier op rol

Het Figueras schilderpapier van Canson is ideaal voor het schilderen met olieverf en acryl. Het crèmewitte papier, 290g/m2, heeft een linnenachtige structuur, is zuurvrij en verouderingsbestendig. Het papier is in de kern gelijmd en heeft een speciale coating die het doorslaan van olieve... Meer
inclusief 21% BTW (9% BTW voor boeken),
eventueel nog te vermeerderen met verzendkosten.
Art.No.: 13235
Direct leverbaar.

Canson Figueras schilderpapier op rol, Rol 1,4 x 10m

Het Figueras schilderpapier van Canson is ideaal voor het schilderen met olieverf en acryl. Het crèmewitte papier, 290g/m2, heeft een linnenachtige structuur, is zuurvrij en verouderingsbestendig. Het papier is in de kern gelijmd en heeft een speciale coating die het doorslaan van olieverf voorkomt, en toch uitstekend absorbeert. Figueras benadert door het linnenachtige oppervlak, het uiterlijk en het gevoel van schilderen op doek.

Figueras is een uitstekende ondergrond voor het schilderen in de vrije natuur, voor gebruik op school en in het atelier. Professionele kwaliteit voor een gunstige prijs.

Formaat rol 1.40 x 10m. Prijs per rol.

Canson Figueras schilderpapier is ook verkrijgbaar in losse vellen (best.nr.13015) of blokken (best.nr.18803).

Ter informatie: Houd er alstublieft rekening mee dat vanwege de beperkte omvang van onzewinkels niet alle artikelen van de website ook in alle winkels op voorraad zijn. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om contact op te nemen met de winkel van uw keuze voordat u deze bezoekt, zodat we het product kunnen reserveren of bestellen.
Gerelateerde producten
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.