DA VINCI Kalligrafie-Set NOVA , Serie 5116

3-Delige DA VINCI Kalligrafie-Set NOVA voor het schilderen van vlijmscherpe letters en het uitwerken van reeds geschreven teksten. 2 Penselen, serie 18 Nova, vlak, maten 8 en 16, 1 penseel, serie 15700 Nova, rond, maat 0. Meer
inclusief 21% BTW (cq. 9% BTW),
exclusief verzendkosten.
Art.No.: 85425
Direct leverbaar.

3-Delige DA VINCI Kalligrafie-Set NOVA voor het schilderen van vlijmscherpe letters en het uitwerken van reeds geschreven teksten. Het kalligrafiepenseel is ideaal voor posterontwerpen en decoratieve belettering. De penselen hebben een korte plexiglas-steel, zilverkleurige bus en een penseelkop bestaande uit extra fijne goudkleurige synthetische haren.

De Kalligrafie-Set NOVA penselen in een overzicht:

  • extra fijne goudkleurige synthetische haren
  • zilverkleurige bus
  • korte steel van plexiglas

2 x penseel, serie 18 in de maat 8 en 16:

  • voor het schilderen van vlijmscherpe letters en voor het uitwerken van reeds geschreven teksten zijn deze bijzonder vlak gebonden schrijfpenselen uitermate geschikt.

1 x penseel, serie 15700 in de maat 0:

  • door de hoge elasticiteit van de synthetische haren is dit rondpenseel bijzonder geschikt voor filigraan ornamenten, gedetaileerde patronen, zeer fijne lijnen en correcties.

Prijs per set.

Ter informatie: Houd er rekening mee dat vanwege de beperkte omvang van onze winkels niet alle artikelen van de website ook in alle winkels op voorraad zijn. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij je aan om contact op te nemen met de winkel die je wilt bezoeken, zodat we het product kunnen reserveren of bestellen.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.