lineo | Edition MARTIN THOMAS 78983 penseel ○ Green & HAIR — synthetisch haar

Het lineo MARTIN THOMAS Green & Hair penseel, plat, serie 7898 3, is special ontwikkeld voor het fijnschilderen van bijzondere details, zoals bv. gras, haar en dergelijke delicate en dunne lijnen. Het pesneelhaar is gemaakt van een uitgebalanceerd mengsel van zwart varkenshaar en witte kr... Meer
inclusief 21% BTW (cq. 9% BTW),
exclusief verzendkosten.
Art.No.: 84641
Direct leverbaar.

lineo | Edition MARTIN THOMAS 78983 penseel ○ Green & HAIR — synthetisch haar, 50 mm

Het lineo MARTIN THOMAS Green & Hair penseel, plat, serie 78983, is special ontwikkeld voor het fijnschilderen van bijzondere details, zoals bv. gras, haar en dergelijke delicate en dunne lijnen.

Het pesneelhaar is gemaakt van een uitgebalanceerd mengsel van zwart varkenshaar en witte krachtige synthetische vezels dat wordt samen gehouden door de hoogwaardige, niet roestende edelstalen bus.

Overzicht eigenschappen van het lineo MARTIN THOMAS Green & Hair penseel, plat, serie 78983:

  • 50 mm breed
  • Zwartgelakte steel
  • ideaal geschikt voor het schilderen van fijne details en extra dunne lijnen
  • niet roestende edelstalen bus
  • penseelhaar mengsel van zwart verkenshaar en witte synthetische vezels

Het lineo MARTIN THOMAS Green & Hair penseel, plat, serie 78983 is uitstekend geschikt voor het schilderen met olie- en acrylverf. Ook prima geëigend schildersgereedschap voor het aquarelleren.

Ter informatie: Houd er rekening mee dat vanwege de beperkte omvang van onze winkels niet alle artikelen van de website ook in alle winkels op voorraad zijn. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij je aan om contact op te nemen met de winkel die je wilt bezoeken, zodat we het product kunnen reserveren of bestellen.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.