COLOUR SHAPER®

De COLOUR SHAPER® verenigt traditie met moderne techniek. De COLOUR SHAPER® bestaat uit een nieuw soort caoutchouc mengsel. Daarom is de COLOUR SHAPER® uitermate geschikt om verf op te brengen, verf te mengen of te vormen. Met de COLOUR SHAPER® laten zich ...
vanaf € 7,45
* inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken),
eventueel nog te vermeerderen met verzendkosten.
Er zijn nog geen beoordelingen
DALER-ROWNEY DALER-ROWNEY DALER-ROWNEY
COLOUR SHAPER® Penseelmaat 2
zacht, vorm 5
005
maat 2
Art.No.: 72230005
€ 7,45*

De COLOUR SHAPER® verenigt traditie met moderne techniek. De COLOUR SHAPER® bestaat uit een nieuw soort caoutchouc mengsel. Daarom is de COLOUR SHAPER® uitermate geschikt om verf op te brengen, verf te mengen of te vormen. Met de COLOUR SHAPER® laten zich unige structuren neerzetten met volledige en toch gevoelige controle over het oppervlak. De rubber penselen zijn van hoogwaardige kwaliteit met zwart gelakte houten steel en naadloze bus. De punten zijn verkrijgbaar in zacht voor vloeibare, soepele verf en in hard voor dikkere, pasteuze verf. Alle twee hardheden zijn verkrijgbaar in de maat 2, 6, 10 en 16 en in telkens verschillende vorm.

Opgelet: De afbeeldingen stemmen niet met de grootte van het origineel overeen! Ze dienen alleen maar als betere optische onderscheiding.

Prijs per stuk.

Recensies over het product
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.
U dient te zijn ingelogd, om een reactie te kunnen plaatsen.
* incl. btw., excl. verzendkosten