I LOVE ART kalkpapier, rol

Rollen van hoogwaardig I LOVE ART Kalkpapier - zuurvrij, glad en hoogtransparant, 40 gram. Ideaal geschikt voor tekeningen met inkt, marker, pen, viltstift en potlood. Kan tegen gommen en scratchen. Afmeting per rol 0,375 m x 20 m. Meer
inclusief 21% BTW (9% BTW voor boeken),
eventueel nog te vermeerderen met verzendkosten.
Art.No.: 44252
Direct leverbaar.

I LOVE ART kalkpapier, rol, 37,5 cm x 20 m

Kwalitatief hoogwaardig I LOVE ART kalkpapier op rol – om aan uw schets of tekening een bijzonder karakter te geven! Met een gladde hoogtransparante oppervlaktestructuur is dit papier uitstekend geëigend om contourscherpe lijnen te tekenen. Bijzonder goed geschikt voor tekeningen met inkt, marker, viltstift, pen en potlood.

Overzicht eigenschappen van het I LOVE ART Transparantpapier:

  • extra transparant
  • kan tegen uitgommen
  • “scratch proef
  • zuurvrij
  • 40 gram

I LOVE ART Transparentpapier kan ook worden gebruikt voor inkjet print en tekeningen met Chinese inkt. Formaat per rol transparantpapier 0,375 m x 20 m.

Prijs per stuk.

Ter informatie: Houd er alstublieft rekening mee dat vanwege de beperkte omvang van onzewinkels niet alle artikelen van de website ook in alle winkels op voorraad zijn. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om contact op te nemen met de winkel van uw keuze voordat u deze bezoekt, zodat we het product kunnen reserveren of bestellen.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.