I LOVE ART Acryl starterset acrylverf

De I LOVE ART Acryl starterset bestaat uit deze populaire I LOVE ART acrylverf kleuren in handige tubes van 120 ml: titaanwit, cadmiumgeel licht, kraplak, phtaloblauw, ivoorzwart. Meer
inclusief 21% BTW (9% BTW voor boeken),
eventueel nog te vermeerderen met verzendkosten.
Art.No.: 44351
Direct leverbaar.
EUH208-2 Bevat een mix van: 5-Chlor-2-methyl-2H-isothiazol-3-on (EGnr. 247-500-7) en 2-Methyl-2H-isothiazol-3-on (EG nr. 220-239-6) (3:1). Kan een allergische reactie veroorzaken. EUH208-2 Bevat een mix van: 5-Chlor-2-methyl-2H-isothiazol-3-on (EGnr. 247-500-7) en 2-Methyl-2H-isothiazol-3-on (EG nr. 220-239-6) (3:1). Kan een allergische reactie veroorzaken.

I LOVE ART Acryl starterset acrylverf, 5 x 120 ml

Van vele kunstenaars gewaardeerde acrylverf van I LOVE ART. Naast een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding overtuigt zij

  • - door haar crèmeachtige consistentie die zich bijzonder soepel laat aanbrengen.
  • - om dat zij zijdemat en glanzend opdroogt.
  • - door na droging een niet-oplosbare, flexibele en waterbestendige laag te vormen die u willekeurig kunt overschilderen
  • - om dat zij bovendien over een extreem lichtbestendige uitstekende kleur- en dekkracht beschikt.

I LOVE ART acrylverf is met water verdunbaar en goed geschikt voor de grote vlaktes of voor pasteus werk. Barst niet. De acrylverf is voortreffelijk geëigend voor het schilderen met penseel en paletmes en toepasbaar op elke vetvrije ondergrond.

Dot I LOVE ART Acrylverf starterset met de 5 meest populaire kleuren uit het I LOVE ART acrylverf assortiment bestaat uit 5 handige tubes van 120 ml.

  • Inhoud: titaanwit (100), cadmiumgeel licht (220), kraplak (340), phtaloblauw (430), ivoorzwart (800).

Prijs per set.

Ter informatie: Houd er alstublieft rekening mee dat vanwege de beperkte omvang van onzewinkels niet alle artikelen van de website ook in alle winkels op voorraad zijn. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om contact op te nemen met de winkel van uw keuze voordat u deze bezoekt, zodat we het product kunnen reserveren of bestellen.
Een beoordeling schrijven
Een mooie (prijs/kwaliteit verhouding) budget acrylverf. Droogt relatief snel op met een diffuus glans. Zwart en wit leveren hierdoor mooie koele zilver tot antraciet grijs combinaties. De kleuren zijn prima voor deze prijsklasse, maar de kleurencombinaties met dit setje zijn aan de vale kant. Voor het mengen van kleuren is het misschien te overwegen om een eigen setje samen te stellen (qua prijs zal het niet veel verschillen) of een paar losse tubes erbij te kopen (zoals en warm geel en rood een een koel blauw).