Glorex Plastiform

Plastiform is een houtkleurig boetseerpoeder en vormt zich na toevoeging van water om in een soepele massa die aan de lucht uithardt. Plastiform wordt bijna breukvast, hard als keramiek, is daarbij zo licht als hout en kan in gedroogde toestand ook als hout bewerkt worden. Een voltooid werkstuk ... Meer
inclusief 21% BTW (9% BTW voor boeken),
eventueel nog te vermeerderen met verzendkosten.
Glorex Plastiform, pak 200g
Art.No.: 49234
Direct leverbaar.
 
€ 3,00
1 kg: € 15,00

Glorex Plastiform, pak 5kg (25 x 200g)
Art.No.: 49235
Direct leverbaar.
 
€ 59,98
1 kg: € 12,00

Plastiform is een houtkleurig boetseerpoeder en vormt zich na toevoeging van water om in een soepele massa die aan de lucht uithardt. Plastiform wordt bijna breukvast, hard als keramiek, is daarbij zo licht als hout en kan in gedroogde toestand ook als hout bewerkt worden. Een voltooid werkstuk kan met alle verven, lakken en glazuren beschilderd worden. Plastiform is geurloos. Al met al ideaal voor alle soorten poppen, marionetten, figuren, reliëfs, landschapsmodelbouw. Handleiding wordt meegeleverd. Droogtijd afhankelijk van laagdikte 2 - 3 dagen.

Prijs per pak van 200g of grootverpakking met 25 pakken van 200g.

Ter informatie: Houd er alstublieft rekening mee dat vanwege de beperkte omvang van onzewinkels niet alle artikelen van de website ook in alle winkels op voorraad zijn. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om contact op te nemen met de winkel van uw keuze voordat u deze bezoekt, zodat we het product kunnen reserveren of bestellen.
Klanten kochten tevens deze producten
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.