Bob Ross schildersezels

In deze rubriek vindt u veel verschillende Bob Ross Schildersezels. Deze hoogwaardige ezels zijn speciaal ontwikkeld voor de bekende en altijd trendy Bob Ross nat-op-nat techniek. Ontdek hier het assortiment van deze unieke, stevige en comfortabele schildersezels!

Bob Ross – een virtueel cultfiguur

Vanzelfsprekend hebt u  Bob Ross al een keer gezien. Hij is de aardige kunstschilder met de warme stem en markante krullen, die in zijn TV show van 26 minuten vrolijk lucht, bergen en bossen geschilderd heeft.  

Bob Ross gebruikt hiervoor graag brede penselen terwijl hij de toeschouwer zacht een “you can do it“toefluistert. Zijn “Joy of Painting program“ is de meest bekeken TV-schilderuitzending te allen tijde..

Bob Ross – een virtueel cultfiguur dwars door alle leeftijden in de hele wereld. Miljoenen van kijkers zijn ermee eens dat  in zijn rustige en ruststellende karakter iets zit dat meditatief is en dat zijn groot respect voor natuur, flora en fauna een ecologische bewustzijn  heeft wakker geschud. De meest populaire gasten in zijn show waren vogels en een uitgesproken charmant en schattig eekhoornkleintje. 

Geboren in de VS, Orlando, Florida begon hij met het 18ste schilderen toen hij tijdens zijn Airforce Service in Alaska gestationeerd was. Na diverse studies en cursussen ontwikkelde  en individualiseerde hij  zijn typische , extra snelle Bob Ross mat in nat- techniek waarvoor eigens speciale penselen, verven en schildersezels worden ontwikkeld.

 

Bob Ross Schildersezels – onmisbaar gereedschap voor elke beginner met  het Bob Ross  schilderen

Bob Ross Schildersezels zijn  perfect geschikt voor het schilderen van landschappen en bloemen. De ezels zijn ergonomisch geconstrueerd, bijzonder flexiebel en gekenmerkt door een buitengewone stevigheid. Daarom maken Bob Ross ezels het mogelijk dat u  heel lang plezier heeft met schilderen daarbij geweldige resultaten oplevert.

 

Schildersezels – het ideale gereedschap voor alle kunstschilders

Bereids vroeger lieten zich de grote en mest beroemde kunstschilder met ezels portretteren of schilderden een zelfportret met ezel. De  schildersezel werd namelijk gezien als traditioneel symbool voor creativiteit. Want ezels spelen een centrale rol in de schilderkunst en zijn een essentieel hulmiddel voor elke kunstschilder.

Zet een doek of een ander soort ondergrond op uw ezel neer en scheep een creatief  kunstwerk. Schildersezel bestaan in talrijke varianten voor verschillende toepassingen. Op die manier is elke ezel speciaal geschikt voor zijn bepaalde inzet.

In onze webwinkel vindt u naast Bob Ross Schildersezels ook andere materialen van Bob Ross, zoals bv. penselen en verven.