DERWENT | METALLIC MIXED MEDIA — 18-set

In de kleuren van deze 18-delige METALLIC MIXED MEDIA set van DERWENT zitten kleine metallic deeltjes, die voor een bijzondere schittering zorgen. In deze set vind je 12 METALLIC potloden, 6 ½ napjes METALLIC PAINT en 'n waterpenseel. Meer
€ 42,12
inclusief 21% BTW (9% BTW voor boeken),
exclusief verzendkosten.
Art.No.: 68-63989
Direct leverbaar.

In de kleuren van deze 18-delige METALLIC MIXED MEDIA set van DERWENT zitten kleine metallic deeltjes. Daardoor krijgen deze kleuren zowel op licht als op donker papier een bijzondere schittering.

In deze set vind je 2 soorten. Zachte METALLIC potloden, die niet waterverwasbaar zijn, maar wel makkelijk verveegd kunnen worden. En METALLIC PAINT in ½ napjes, die net als aquarelverf met water verwerkt kan worden. Als extra zit er in deze set ook nog een waterpenseel.

De inhoud van deze 18-delige GMETALLIC MIXED MEDIA set van DERWENT:

12 METALIC potloden in de kleuren:

  • Silver ○ Graphite ○ Bronze ○ Gold ○ Yellow ○ Silver ○ Mint ○ Green ○ Blue ○ Purple ○ Silver rose ○ Red ○ Rose gold

6 GRAPHITINT PAINT in ½ napjes in de kleuren:

  • Silver ○ Sunset ○ Lime gold ○ Red ○ Blue ○ Green

En verder als extra een waterpenseel.

Prijs per set.

Ter informatie: Houd er alstublieft rekening mee dat vanwege de beperkte omvang van onzewinkels niet alle artikelen van de website ook in alle winkels op voorraad zijn. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om contact op te nemen met de winkel van uw keuze voordat u deze bezoekt, zodat we het product kunnen reserveren of bestellen.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.